Hágcsó szabvány a gravetti.hu-n

A szabványos függőleges hágcsók és a ketreces hágcsók jellemzően az épületek oldalain láthatók a tetők eléréséhez. Egy bizonyos magasság után, az építési előírásoktól függően, ketrec szükséges a nagyobb biztonság érdekében. Úgy tervezték, hogy megfeleljen vagy meghaladja az összes ismert építési előírást, fix kalitkás létráink könnyű hozzáférést biztosítanak a tetőkhöz és a platformokhoz.

Hágcsó szabvány a gravetti.hu weboldalon olvasható el, tehát nézzen be hozzánk és itt rendelhet is minőségi hágcsót ha erre lenne szüksége. Ezeket a rögzített függőleges és ketreces létrákat olyan használatra tervezték, ahol biztonságos, szilárd, függőleges mászásra van szükség biztonsági ketrecvédelemmel. Fix ketreces létráink megfelelnek vagy meghaladják a szükséges szabványokat. Kifejezetten a tetőhöz és az emelvényhez való hozzáféréshez tervezték, rögzített ketreces és függőleges létráink megfelelnek az összes ismert építési előírásnak, és szabványos 300 lbs. kapacitásnak is. A hágcsó rugalmasságát kínálva, de a lépcső megbízhatóságával és biztonságérzetével a fix hágcsó kiváló választás a szűkös helyekre. Bármilyen rögzített létrát és lépcsőt tervezünk és gyártunk, az Ön specifikációi szerint, az Ön környezeti és alkalmazási követelményei alapján. Szakértelmünk a házon belüli kutatásra és fejlesztésre, a teljesen integrált gyártásra és kiterjedt anyagkínálatra vonatkozik. Több éves tervezési, mérnöki és gyártási tapasztalattal elhivatott munkatársaink segítenek Önnek az ötlettől a befejezésig, időben.

Rendelés leadásához keresse fel a gravetti.hu weboldalt, ahol termékeinkről többet fog megtudni, forgalmazóvá válhat, személyre szabási lehetőségekről érdeklődhet és kereshet minket telefonon a weboldalunkon levő számokon, vagy írhat nekünk bizalommal a biztonságos kapcsolatfelvételi oldalunkon keresztül. Egy termékszakértő örömmel segít önnek még ma. A gravetti.hu weboldalon tehát mindent megtalál.