Belföldön is találhatsz jó munkát

Már hosszabb ideje azon gondolkodsz, hogy hajón szeretnél dolgozni, ám valamilyen kompetencia hiányában, úgy érzed, hogy egyelőre nem sikerülne? Akkor sincs semmi gond, ha mondjuk, a vendéglátóiparban szeretnél dolgozni, de még nem beszélsz egy idegen nyelvet sem. Ilyen feltételekkel is tudsz munkát vállalni, míg pótolod a hiányosságokat, hogy aztán hajón is kipróbálhasd magad.

[wp_ad_camp_1]

Az alkalmi belföldi munka budapesti szállodákban is megvalósítható, kivitelezhető, ha éppen nem a hajón vagy. Igen, akkor is választhatod ezt a munkavégzési formát, ha éppen két szezon között most nem épp egy folyami, vagy óceánjáró hajón dolgozol. Ez kiváló alkalom tehát azok számára is, akik már jól ismerik a szakmát, de alkalmi munkaként szívesen vállalnának munkát. A hajón dolgozni kívánó leendő munkavállalónak pedig ez a legeslegkiválóbb lehetőség, hiszen belekóstolhatnak, megtapasztalhatják közelebbről is a vendéglátó ipari hivatást.

Belföldi munka
Belföldi munka

Míg, mondjuk, megtanulsz angolul, vagy németül, dolgozhatsz is mellette, mi pedig segítséget nyújtunk neked a nyelvtanuláshoz. Kell ennél jobb megoldás, ha hajóra szeretnél menni munkát végezni? Nem csupán még idegen nyelvet nem beszélők figyelmébe ajánlanánk ezt a lehetőséget, olyanok jelentkezését is várjuk belföldi, alkalmi munkára budapesti szállodákban, akik bár nem csupán anyanyelvüket értik és beszélik, hanem még nem rendelkeznek kellő tapasztalattal.

Ha tehát alkalmi munkát vállalnál még belföldön, akkor itt az alkalom, hogy szert tegyél a kellő mennyiségű tapasztalatra és referenciákra, még mielőtt egy hajón történő munkavégzésre jelentkeznél. Elvárásaink között szerepel, még mielőtt alkalmi, belföldi munkára jelentkeznél budapesti szállodákba, hogy felszolgáló szakképzettséged legyen.