Base and top gel kedvező áron online

Ha összekeveri a zselés fedőlakkot és az alaplakkot, használja azokat a minőségi márkákat, amelyekről már tudja, hogy akár két hétig is kitartanak a körmön, így megelőzheti a géllakk ráncosodását. Érdemes megvenni a gél alap- és fedőlakk készletet? Sok gél lakk gyártó párban értékesít gél fedőréteget és alaplakkot. Azt javasoljuk, hogy vásárolja meg ezt, ha otthon gél lakkozik. Ha egy márkakészletet használ, akkor elkerülheti azokat a hibákat, amelyek két különböző márka használatakor előfordulhatnak, mivel megtörténhet, hogy nem működnek jól együtt.

Base and top gel kedvező áron várja a marilynails.hu weboldalon, tehát megéri ide látogatni ha ön is minőségi körömlakkra vágyik jó áron. Mi történik, ha nem használ géllakk alapréteget? Mivel a gél lakk nagyon jó kétoldalas szalagként működik a természetes körömlemez és a géllakk színe között, ha nem használja ezt a gél alaplakkot, akkor elveszíti a géllakk legjobb tulajdonságát: a kéthetes viselést. Az egyik eset amikor nem használ alaplakkot, amiatt lehet, hogy szándékosan azt szeretné, hogy a géllakk néhány napig kitartson, vagy csak a hétvégén. Ezenkívül az alaplakk nélkül a körömlemeze foltos lehet a sötét géllakk színétől, amelyet közvetlenül felvisz rá.

Használhat zselés fedőlakkot alaprétegként? Nem. A gél fedőlakkot nem úgy tervezték, hogy két hétig tapadjon a természetes körömlemezhez. Ha zselés fedőréteget használ alaplakként, akkor nem fogja megőrizni a géllakk olyan tartós tulajdonságát, amelyről ismert. Ezenkívül a gél alapbevonatok és a gél fedőbevonatok kötési ideje eltérő. Ezen kötési idők be nem tartása helytelen kötést eredményez, és csökkenti a géllakk várható kéthetes kopását. Amennyiben base and top gelt keres, nézzen be bátran a marilynails.hu weboldalra.