Barangoljon Andalúzia mesés tájain!

Andalúzia Spanyolország egyik legszebb régiója. Így nem csoda, hogy sokan keresik fel a régiót és annak számtalan csodáját. Aki a nyaralás során szívese tölti az idejét városlátogatással és a különféle kultúrák megismerésével, annak Andalúzia ideális turisztikai központ.

[wp_ad_camp_1]

Andalúzia egy olyan hely, ahová legalább egyszer az életben el kell jutni. Viszonylag közel van és egy különleges világ tárul az ide érkező turista szeme elé. Itt minden megtalálható, amire egy élvezetes nyaraláshoz szükség van. Andalúzia számos csodát rejt, ami miatt megéri ide ellátogatni. Az Andalúziában lévő városokat mindenképp ajánljuk megtekintésre. Andalúzia fővárosának Sevilla városát tartják. Sevilla számos hangulatos hellyel rendelkezik, ahová megéri ellátogatni. Sevillában a Plaza de Espana és Alcazar egyaránt gyönyörűek, nem szabad úgy elhagyni Sspanyolországot, hogy ezeket a csodákat ne tekintené meg. A Santa Cruz negyed is igazán hangulatos, célszerű tenni itt egy sétát, majd pihenésként betérni valamelyik hangulatos tapas bárba. Andalúzia nagy előnye, hogy bármely részére látogat el, fél óra alatt el lehet érni a tengerhez.

Sevilla mellett Granada és Ronda is kihagyhatatlan látnivalók. Ronda nevével ellentétben gyönyörű és igazán hangulatos. Különösen, ha egy flamenco esten is részt vesz. Ezenkívül a Puente Nuevo hídat is ajánljuk megtekintésre. Ha egy kis mexikói vidéki természetű miliőre vágyna, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el Zahara de la Sierra faluba, ahol ezt megtapasztalhatja. Ha már Andalúzia és Spanyolország, akkor az ízletes spanyol finomságokat sem szabad kihagyni. Ha szeretne ellátogatni Spanyolországba, azon belül is Andalúziába, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az invia.hu weboldalra és tekintse meg az utazási ajánlatokat!