Balatoni sétahajókázás a naplementében

Ha a romantika a véredben van és hozzád képest a mozivászon romantikus hősei elbújhatnak, akkor itt az ideje, hogy bedobd a nagyágyút és egy igazán romantikus programmal lepd meg kedvesed! Mi kell ehhez? Naplemente, vitorlás és természetesen te és kedvesed!

Balatoni sétahajókázás a legromantikusabb program, amivel meglepheted kedvesed! Csak ti ketten, körülöttetek a hullámok kellemes morajló hangja, háttérben a naplemente és a csodás táj. Szerintünk sokkal jobban hangzik, mint egy zsúfolt, zajos étterem. Itt tényleg csak egymásra kell koncentrálnotok. Akár évforduló, vagy csak egy romantikus gesztus részeként hívod el kedvesed vitorlázásra, biztosan kellemes élményekben lesz részed! A balatoni sétahajókázás során megismerkedhettek a vitorlázás csínjával-bínjával, érdekes ismeretekhez juthattok, de elsősorban egymásra tudtok koncentrálni. Manapság nagyon nehéz kellő figyelmet fordítani a másikra a rohanó mindennapokban és ezt idővel sajnos a kapcsolat sínyli meg. A vitorlázás nem a megszokott élményeket nyújtja, hanem teljesen új ingereket, tapasztalatokat ad. A hajón úgy fogjátok érezni, mintha az idő lelassulna és minden rólatok szólna.

Balatoni sétahajókázás
Balatoni sétahajókázás

A naplementés hajókázás két órás program, így bőven van időtök egymásra hangolódni. A hajókázás a Phoenix névre keresztelt harminc fő befogadóképességgel rendelkező vitorlással történik. A két árbocos klasszikus cirkáló vitorlással a két órás program minden pillanata igazán élvezetes. A hajó 3,7 méter széles és 16,4 méter hosszú. A vitorlást akár csapatépítő tréningek helyszínéül vagy osztálykirándulásokhoz is ki lehet bérelni. Biztosak vagyunk benne, hogy a Phoenix fedélzetén életre szóló élményeket szerez! Bővebb információk a yachtparty.com weboldalon találhatók elérhetőséggel együtt!