Autómentés Budapesten

Budapest nagy város sok autóval és forgalmi dugóval. Sokszor van úgy, hogy a nyári zsúfoltságban elbambulunk, nem vagyunk képesek kellőképpen odafigyelni az autós helyzetekre. Természetes, hogy a nagy melegben csökken az ember koncentráció képessége. Azonban ilyenkor könnyen megtörténik a baj: egy koccanás, vagy komolyabb baleset.

[wp_ad_camp_1]

Ne legyen ilyen, de ha mégis megtörténik, jó ha ismerjük azt a Magyar innovációt, ami segíthet megúszni a körülményekhez képest olcsón egy ilyen röpke ütközetet.

Autómentő Kereső

Tulajdonképpen ez egy weboldal, ami autós segélyszolgáltatókat tömörít és három, gombnyomásra, tálcán kínálja a megfelelő megoldást. Érdemes kipróbálni, tényleg nagyon komoly és ötletes rendszer. A főoldalon lehetőségünk van mindjárt a felső szekcióban megnyomni a „segítség..” gombot (ez egy mentőöv szimbólum).

Ekkor mindjárt adódik két lehetőség:

  • a GPS gomb – amivel meghatározzuk a helyzetünket;
  • vagy egy konkrét cím megadása ahová szeretnénk autómentőt, autószállítót rendelni.

Érdemes az autómentős szférában elgondolkozni a csatlakozás lehetőségén.

Autómentés Budapesten
Autómentés Budapesten

Hogy miért?

Nos, jelenleg a rendszer ingyenes, de választhat a csatlakozó cég fizetős szolgáltatást is.

Hogy miért jó a fizetős verzió?

Ilyenkor lehetőség van akár 10 sofőr integrálására, valamint Viber, Skype csatlakozási lehetőségeket is hozzáadni a kapcsolat felvételi módokhoz. Mindemellett az autómentős cég bemutathatja, gépparkját amivel sugallhatja, hogy mennyire gondolja komolyan a szolgáltatását. A rendszer ilyenkor nemcsak a telephelyét mutatja a térképen, hanem az applikáció által a szervernek küldött aktuális helyzetét is. Szóval, ha van valakinek 10 autója, 10 alkalmazottal akkor pontosan 11 helyet foglalhat el a találati listában. Ezzel nemcsak a cége jövedelmezősége nő, hanem cégének brandjét is öregbítheti.