Arcradír – Amit érdemes tudni a bőrradírozásról

A bőrünknek szüksége van ápolásra. A tavasz beköszöntével, ahogy egyre több bőrfelület válik szabaddá, szükséges, hogy a bőr valóban ápolt legyen.

[wp_ad_camp_1]

Az arcradír tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan nem használnak bőrradírt sem a testen, sem az arcon, pedig érdemes volna. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy felesleges egy újabb kencével bővíteni a kozmetikai gyűjteményt, azonban az arcradír igazán hasznos.  Ez nem egy egyszerű arcápoló és nem is egy egyszerű hidratáló krém. Alapvetően gazdaságos krémnek nevezhető, hisz nem kell mindennap használni, elég csak heti egy alkalommal használni. A bőrradírt és az arcradírt leginkább zuhanyzáskor vagy zuhanyzás előtt érdemes használni, ez leginkább a kenőcs típusától függ. Az arcradír lényege, hogy az arc felső, elhalt hámrétegét eltávolítsuk általa, és a puha, fiatalos bőr van alatta, amiről így letisztíthatjuk az elhalt hámréteget. A bőr így könnyebben lélegzik, elősegítjük oxigénellátását, így tovább lehet egészséges és fiatalos.

Arcradír
Arcradír

Az arcápolás szerves része az arcradír használata. A bőr szépségéért, azzal tehetünk a legtöbbet, ha természetes összetevőket tartalmazó termékeket választ. Az arcradír növeli a hidratáló krém használatát, mivel a radír használata után a hidratáló krém hatóanyagai könnyebben tudnak beszívódni. A radírozás hatására a vérkeringés felpezsdül, ami segít a bőr fiatalon tartásában. Nyáron mindenki szeretne meleg lenni, így, ha önbarnító krémet használna, akkor előtte mindenképp használjon arcradírt. A Krémpatika termékei egytől-egyig természetes összetevőket tartalmaznak. A kozmetikai termékek segítenek, hogy a bőr fiatalos legyen és ápoltnak tűnjön. Bővebb információkért és a termékek megtekintéséért látogasson el a krempatika.hu weboldalra.