A76 Barber Queens: a borbély szakma királynői

Az ideális férfi frizura megtalálása nem egyszerű feladat. Fontos az arc és a fej formája, de nem mindegy az sem, hogy mit lehet kihozni a természet adta adottságokból. A szakértelem nélkülözhetetlen mindehhez, de sokszor nem csak ez alapján érdemes szalont választani. A fővárosban egymást érik a fodrászatok és borbélyok is egyre nagyobb számban megtalálhatóak. Ami azonban egyetlen férfi számára sem mindegy, az a hangulat, amely végigkíséri ezt a gyakran macerának érzett folyamatot.

[wp_ad_camp_1]

A frizurakészítés világa kétségkívül a nők számára okoz örömet, az erősebbik nem tagjai inkább szeretnének mihamarabb túlesni az időnként aktuálissá váló feladaton. Az A76 Borbély Szalon tudja, hogy a belevaló férfi frizura mellé milyen szakáll dukál, így ha trendi és vonzó megjelenésre vágysz, akkor a csajok biztos a legjobbat fogják kihozni belőled. A szakáll manapság minden korábbinál divatosabb, ám ahhoz, hogy az jól is mutasson, és ápoltság terén se hagyjon kívánnivalót maga után, nem mindegy, kik és hogyan gondoskodnak arról.

Borbély szalon
Borbély szalon

Gondoltál már arra, milyen lenne úgy elhelyezkedni egy fodrász székben, hogy közben egy jó sört is élvezhetsz? Az A76 Borbély Szalonban ezt is megkaphatod, de ha autóval érkezel, és ezúttal lemondanál az italról, akkor is laza, könnyed hangulatban telik majd az idő. A hagyományos férfi fodrászatokkal szemben itt arra törekednek a szakemberek, hogy az elkészült hajviselet minden tekintetben passzoljon hozzád, és ennek érdekében az időt sem sajnálják. Ugyan biztosan nem húsz percet ülsz majd a fodrász székben, de a végeredmény önmagáért fog beszélni. A borbély szakma királynői gondoskodnak arról, hogy sikerüljön mágnesként vonzani a nőket, és ebben a frizurának, valamint az igényes szakállnak is központi szerep jut majd.

A Barber csajoknál otthonos és laza hangulat várja azokat, akik menő haj-és szakállkombóra vágynak, vagy egyszerűen csak szeretnék megtalálni azt a hajviseletet, ami igazán jól áll nekik. A hideg kézműves sör pedig olyan plusz, amit tényleg nem mindenhol kapsz a hasonló szolgáltatások mellé.