A törölköző hímzés a babaváró ajándékot is különlegessé teszi

Egy kisbaba érkezése a legnagyobb dolog egy pár életében, és amikor egy közeli ismerősünk, vagy hozzánk közel álló barátok, rokonok élik át a babavárás csodálatos időszakát, olyankor szeretnénk valami olyan ajándékkal kedveskedni számukra, ami tökéletesen kimutatja, hogy mennyire törődünk velük.

A törölköző hímzés az egyik legötletesebb megoldás, ha a babakelengye vásárlás mellett tennénk le a voksunkat, és legyünk őszinték, ennél szívhez szólóbb meglepetés nem is kell, hiszen egy névre szóló, minőségi darab szinte az egész gyermekkorban végig használható. A megfelelő darab kiválasztása csupán egy kis körültekintést igényel, ám némi puhatolózással a legfontosabb tudnivalók könnyedén kideríthetőek. Mielőtt megrendelnénk a hímzett törölközőt, ha tehetjük, akkor várjuk meg, míg biztossá válik a baba neme, hisz a tengernyi, csodálatos szín közül csak így tudjuk kiválasztani a legmegfelelőbbet. Persze vannak olyan esetek, amikor erre nincs lehetőség – bizony előfordul, hogy előbb adnánk át az ajándékot, mint ahogy a kicsi megmutatja hogy fiú, avagy lány-e -, ám ilyenkor sem kell kétségbe esni.

Ha így járunk, akkor bátran válasszunk valamilyen unisex színt, egy szép szürkével nem tudunk mellélőni, ahogy a fehér is kitűnő választás, már csak azért is, mert azt a legkönnyebb tisztítani és fertőtleníteni. Persze nyugodtan legyünk kreatívak, és ha esetleg van olyan szín, amiről tudjuk, hogy a szülők kedvence, akkor válasszuk azt, biztos, hogy nem fognak érte haragudni. Ahhoz, hogy a törölköző hímzés végül tényleg egy tökéletes meglepetés legyen, nagyon fontos az is, hogy milyen szöveget kérünk az anyagra. A legkézenfekvőbb választás természetesen a baba neve, ám ha esetleg már előre tudjuk, hogy miként tervezik becézni, akkor bátran kérjük azzal a hímzéssel a törölközőt, hisz így még inkább szívhez szóló lesz a végeredmény.