A lift segélyhívóra hogyan számíthatunk?

A legtöbben már használtak liftet, így azt is tudják, hogy létezik egy úgynevezett segélyhívó gomb is, melyet akkor szokás használni, ha valamilyen baj történik. Ez a legtöbb esetben az szokott lenni, hogy elakad a lift. A szerencsésebbek nem biztos, hogy ismerik azt az érzést, ami olyankor az embert a hatalmába keríti, de ha van lift segélyhívó, nem kell sokáig a liftben maradni.

[wp_ad_camp_1]

A lift segélyhívó tulajdonképpen úgy működik, hogy kétirányú kommunikációt biztosít, azaz a liftben rekedtek és a központ között létesít kapcsolatot. A liftben ragadtak ennek köszönhetően tehát kérhetnek segítséget.

A lift segélyhívóját a nap bármelyik időszakában lehetőségünk van megnyomni, és így kapcsolatot teremteni a központtal. A diszpécsernek elmondhatjuk, hogy milyen probléma merült fel, majd az a speciálisan képzett járőröket küldi ki a helyszínre, akik a mentéshez szükséges felszerelésről is megfelelően gondoskodnak.

Lift segélyhívó
Lift segélyhívó

Amennyiben Ön is sokkal inkább biztonságba érezné magát, ha a lift, amivel akár nap mint nap többször is jár, el lenne látva lift segélyhívó gombbal, azaz távfelügyeleti szolgáltatás alatt állna, akkor mindig olyan szolgáltatót érdemes felkeresni, ahol a csapat legnagyobb részének már van tapasztalata a liftből való mentés, illetve a lift távfelügyelet területén. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem pontosan egy olyan vállalat, ahol többéves tapasztalattal rendelkező, speciális képzéseken is részt vett munkatársak dolgoznak.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem kollégái a lift segélyhívó gomb megnyomása esetén azonnal kapcsolatba lépnek a liftben rekedtekkel, és a lehető legrövidebb időn belül kiküldik a helyszínre a speciális képzéseken is részt vett járőreiket, hogy megkezdjék a mentést. Ha bővebben is szeretne informálódni a lift segélyhívó témában, látogasson el a lineelectronic.hu-ra.