A legjobb kempingek Magyarországon

Vannak akik a nyaralásra szánt időt szívesebben töltik idehaza és nem mennek külföldre. Ennek persze lehet anyagi oka is vagy egyszerűen csak szívesebben ismerik meg előbb saját hazájuk legszebb pontjait, mielőtt más országok felé kacsintgatnának. Ha Te is szívesen maradsz inkább itthon és szereted a remek kempinges nyaralásokat, akkor most adunk pár tippet az idei tábor kiválasztásához, kikerestük a legszebb helyeket.

[wp_ad_camp_1]

A Rukkel tavi kemping egy bányató mellett alakult kemping ami még egészen 1991-ben nyitotta meg a kapuit az érdeklődők előtt. A kempingben lehet sátorral és lakókocsival is nyaralni ízlés szerint, valamint a tó mellett adott jó néhány csúszda a felhőtlen szórakozás érdekében.

A másik nagy kedvenc a Naturista Oázis Camping ami Délegyházán várja a nagyközönséget.
A kemping neve abból adódik, hogy itt a táborozás ruha nélkül történik, azaz a naturisták kedvenc helye. Adott a homokos tópart, a rengeteg sportlehetőség és természetesen a teljes szabadság érzése is.

Kemping
Kemping

Aki viszont úgy szeretne nyaralni, hogy a pihenés mellett még esetleg gyógyulni is tudjon, annak ajánlott a Büki Termál Gyógykemping. Itt mindenki választhat igényeihez mérten a direkt ilyen szolgáltatásokra specializálódott lehetőségek sokasága közül. Remek választás a Büki Termál Gyógykemping, ami rengeteg nagyszerű lehetőséget kínál, hiszen többek között összeköttetésben áll a gyógyfürdővel, amit a vendégek használhatnak.

A magyar tenger sem maradhat ki a legjobb kemping helyek listájáról, így ajánljuk a Balaton – Badacsonytomaj kempinget is, ami kifejezetten nagy népszerűségnek örvend. Kitűnő választást ad Badacsonytomaj, ami egy három hektáros természetvédelmi területen található kemping és a sátorhelyek mellett faházas bungalókat is igénybe vehetnek az ide látogató vendégek.