Várja az egyedülálló, véres Murder kiállítás

Budapest bővelkedik a jobbnál-jobb és valóban színvonalas tárlatokban, de ha Ön egy teljesen egyedi, különleges látnivalóra vágyik, ami biztosan megérinti mondanivalójával és lenyűgözi a jól felépített bemutatással, modern eszközökkel, akkor a Murder kiállítás az, amit mindenképpen látnia kell.

[wp_ad_camp_1]

A kiállítás témája teljesen egyedülálló módon és egyedi feldolgozásban bemutatja a leghírhedtebb gyilkosságokat és a köztudat számára ismert sorozatgyilkosokat. A kegyetlen valóság is a történelem része, melyről egyszerűen nem szabad megfeledkezni, nem lehet szemet hunyni felette. A kiállítás feldolgozza a szörnyű borzalmakat és azokat a gaztetteket, amelyek az egész világ történelmére kihatással voltak. A Murder tárlat nem kevesebb, mint 1.000 négyzetméteren, 21 szobán és 90 percen keresztül vezeti fel speciális effektekkel, modern technológiával, ám mégis korhű jelmezekkel a sorozatgyilkosokat és munkásságukat. A látogatók megismerhetik Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, a Ku Klux Klánt, Hasfelmetsző Jacket és Al Caponét is.

Murder kiállítás
Murder kiállítás

Az interaktív kiállítás hazánkban még soha nem látott technológiai megoldásokat és magas szintű művészeti alkotásokat alkalmaz, valamint minden érzékre kiható, magával ragadó effekteket. Többek között adott a holovetítés, a 3D-s megjelenítés, a körpanoráma projekció, a forgatott és korhű vizuális élmény, a pneumatikus szobamozgatás, mozgatott élethű bábuk, valamint magyar, angol, német és spanyol nyelvű tárlatvezetés.

Várja Önt is a Vörösmarty téren, az Üvegpalotában keddtől vasárnapig a Gyilkos Tárlat, ami garantáltan megborzongatja és nagy hatással lesz érzékeire! A kiállításra a jegyek már online is megrendelhetőek, csak annyit kell tennie, hogy felkeresi internetes portálunkat és pár kattintással máris beszerezheti azokat.

Forrás: Kiállítás