A keresőoptimalizálás Pingvin és Panda biztos módon

2012 tavaszán igen sok weboldal tulajdonost meglepett a Google Panda és Pingvin algoritmus, amely néhány cégtulajdonosnak pozitív, másoknak negatív irányban okozott meglepetést. A Google algoritmus váltása háttérbe azokat az oldalakat, amelyeket természetellenesnek vélt és jobb helyezést adott azoknak a honlapoknak, amelyek a természetesség látszatát keltették. Most röviden tekintsük át, hogy miről is van szó.

[wp_ad_camp_1]

A Google amióta világ a világ, mindig aszerint értékelte a honlapokat, hogy azok mennyire értékesek a látogatók számára. Ez valószínűleg eddig nem sikerült túl jól nekik, hiszen számos olyan honlap került Top 10-be, amelyek értéktelenek és a látogatók, azaz a célpiac számára teljesen használhatatlanok voltak. A spam jellegű weboldala háttérbe szorításával végre elérkezett az igazi és valós célokon alapuló honlapok feltörekvési lehetősége.

A keresőoptimalizálás a Google Panda módszerével nagyon egyszerű, hiszen csak a természetességre kell törekednünk.
Minden a keresőkben megtalálható honlapokon, olyan tartalmat kell szolgáltatni a látogatóknak, amelyek hasznosak, olvasmányosak és érdemi információkat tartalmaznak.

A nem természetes linképítés ideje is lejárt, tehát nem kell próbálkozni a napi több 100 link beküldözgetéssel, hiszen az abszolút nem tűnhet természetesnek. A továbbiakban azok a weboldalak is háttérbe kerülnek majd, amelyekre csak egy-két anchor text (link szöveg) mutat.

A lényeg itt is a természetesség, azaz a honlapunkra legjellemzőbb kulcsszavakat minél változatosabb módon kell az anchor textekben szerepeltetnünk. Felejtsük végre el azokat a cikkeket és linkszövegeket is, ahol szinte csak a kulcsszó felsorolások találhatóak meg.

Google Pingvin
Google Pingvin

A keresőoptimalizálás a Google Panda és Pingvin módszerével már a kulcsszo.hu weboldalán is elérhető!

Linképítés megrendelés esetén ajándékba adunk 15.000 forint értékű Google Adwords kupon vagy hasonló nagyásgú Facebook hirdetési kupont aminek a beállítását és hirdetések elkészítését is mi végezzük el ingyen. Ezen kívül sok más ingyenes szolgáltatással is segítjük ügyfeleinket, hogy együtt sikeressé tegyük vállalkozásának online részét is.

Kattinson ide és vegye igénybe a kulcsszo.hu linképítését.