A karriere legnagyobb hibája, amit elkövethet, ha túl keményen dolgozik

Ha túl sokat dolgozik, nemcsak hogy nem tölt elegendő időt a barátaival és a családjával, hanem megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy olyan projekteket vállaljon, amelyek hosszú távon előnyösek a karrierje számára. A kiégés valós, és a testnek szüksége van az alvásra és az öngondoskodásra.

Az alvás varázslatos dolog. Az Amerikai Alvásorvosi Akadémia 2018 -ban végzett tanulmánya szerint azok, akik 5-6 óráról számoltak be, 19 százalékkal több termelékenység-veszteséget tapasztaltak, és azok, akik 5 óránál kevesebbet aludtak, 29 százalékkal több termelékenység-veszteséget tapasztaltak azokhoz képest, akik rendszeresen 7-8 órát aludtak. Észre fogja venni, hogy a munkájában és az életében különböző szintű stressz és áramlás tapasztalható. Nem arról van szó, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt a kettő között, hanem inkább azt, hogy megtaláljuk a számunkra kedves helyet. Meg kell érteni, hogy mi teszi önt boldoggá, és mi az, ami kimeríti, hogy megtervezhesse napjait és projektjeit, és ennek megfelelően cselekszik. Ha jól tervez és figyel arra, amit élvez, akkor szabadidejét és karrierjét olyan projektek és tanulások felé irányíthatja, amelyek megvilágosítják. Nyugodtan foglalkozzon olyan dolgokkal, amelyek boldoggá teszik. Nehezebb olyan dolgok miatt kiégni, amiket igazán élvez.

Ha túl keményen dolgozik, akkor lemarad a világ árnyalatairól, amelyek a legfontosabbak Önnek. Láthat egy gyönyörű naplementét, és észre sem veszi, ha versenyezni készül, hogy elkészüljön egy munkával. Ezzel szemben, ha abbahagyja a kemény munkát, van ideje élvezni az élet apró örömeit, feltöltődni és jelen lenni az emberek számára az életében. Annyi félelmetes dolog és ember van a világon, de fel kell nézni a képernyő mögül, hogy mindent lásson. A kulcs az, hogy szándékosan pihenjünk a nyüzsgés mellett. Az erős munkamorál hihetetlenül értékes, de az ambíció mint életstílus gondolata nem annyira.