A jó masszázs elengedhetetlen kelléke egy kényelmes masszázságy

Amennyiben elhatározzuk magunkat, hogy igénybe vesszünk egy pihentető, relaxációs masszázst, a testi és lelki felfrissülés érdekében, akkor alapvető követelménynek számít a kényelmes masszázságy és a meghitt, nyugodt környezet.

[wp_ad_camp_1]

Masszázságy nagy választékával várja a www.masszazsoutlet.hu. A weboldalunkon számtalan fajta és színű masszázságy közül válogathat. Kínálatunkban megtalálja a fa és alumínium vázas ágyainkat bézs, fekete, narancssárga, kék, mahagóni, bíbor, kávé, és menta színekben. A fa konstrukciós ágyaink a természetet és a nyugalmat sugározzák, ám tudni kell róluk, hogy párás, nedves és magas hőingadozású helyiségekben nem ajánlott a használatuk, hiszen a faváz könnyedén megvetemedhet. Így pl. szaunákkal egy helységben, nem ajánlott alkalmazni. Az alumínium vázas ágyaink között megtalálhatja az extra könnyű szerkezetű modelleket is, melyek könnyen mozgathatóak. Ezek a masszázságyak 13-20 kg között mozognak, modelltől függően. Minden típusú ágyunk, attól függetlenül, hogy fa vagy alumínium vázas magas kényelemmel bír és teljeskörűen felszereltek.

Masszázságy
Masszázságy

Megkülönböztethetünk 2 és 3 zónás masszázságyakat, melyeknél az jelenti az eltérést, hogy a 2 zónás ágyak, kettő részre oszthatóak, míg a 3 zónás ágyak rendelkeznek azzal a plusz funkcióval, hogy 8 fokozatban mozgathatóak, ás állíthatóak. Teljeskörű kínálatunkat megtekintheti a www.masszazsoutlet.hu weboldalon, ahol a masszázságyak mellett kínálunk még higiéniai kelléket, mint pl. lepedők és tisztítószerek. De az illóolajokról és a masszázskrémekről se feledkezzünk meg, melyek több méretű kiszerelésben is kaphatóak. Bővebb információt a +36 30/ 386-63-64 telefonszámon vagy az info@masszazsoutlet.hu e-mail címen kaphat.