A gépjármű nyomkövetés azonnal elérhető az Ön számára is!

A gépjármű nyomkövetés egy olyan számos előnnyel járó praktikus szolgáltatás, amit érdemes Önnek is igénybe vennie, különösen akkor ha, 3,5 tonna feletti teherautókat üzemeltet belföldön és nemzetközi forgalomban, ha üzletkötői autókkal rendelkezik, ha taxikat, autóbuszokat vagy mezőgazdasági gépjárműveket üzemeltet, melyeket szeretne nyomon követni a nap minden percében, az év minden napján!

[wp_ad_camp_1]

A gépjármű nyomkövetés érdekében természetesen Önnek nem kell feleslegesen fáradoznia és attól sem kell tartani, hogy a nyomkövető beszerelése miatt kiesés várható a munkában, hiszen tapasztalt és képzett szakembereink megjelennek a telephelyen vagy akár a parkolókban és jól felszerelt szervizautóink által az adott helyszínen máris telepítik a cseh gyártmányú TDT által gyártott színvonalas és a világ minden táján elismert profi gépjármű nyomkövetést biztosító eszközöket.

Gépjármű nyomkövetés
Gépjármű nyomkövetés

A rendszer felépítése igazán egyszerű és könnyen kezelhető felhasználói felületet ad, így nem fog gondot okozni a gépjármű nyomkövetés még akkor sem, ha nem túl jártas a korszerű vívmányok kezelése terén. A rendszer által adott az EV, azaz a gépjármű nyomkövető, az EV-PDA, ami tartalmazza a teljes Európa térképet és ami biztosítja a kétirányú díjmentes kommunikációt, valamint adott a PC webalapú szoftver a járművek online nyomonkövetése és számos hasznos funkció elérése érdekében. A gépjármű nyomkövetés természetesen még mobil alkalmazás által is elérhető, hiszen a fejlesztések és a modern technika terén az élen járunk.

Forduljon hozzánk bizalommal a gépjármű nyomkövetés érdekében és mindig tudni fogja épp hol is található egy-egy adott gépjármű! A rendszer által visszaszoríthatja az üzemanyag fogyasztást, megspórolhatja a kommunikációs költségeket a nemzetközi területeken, ellenőrizheti a pihenőidőt és a sebesség-határokat, valamint élhet számos nagyszerű funkciójával, mely a hatékony munkavégzést biztosítja!

Elektronika Vonala Vagyonvédelem – +36306247425