13 kerület új építésű lakások beszerezhetők

Új építésű lakások eladók kedvező áron a Pannónia utcában épülő Pannónia házban. Színvonalas kialakítással, tágas terekkel és lenyűgöző kilátással vásárolhatja meg álmai otthonát.

[wp_ad_camp_1]

A 13 kerület új építésű lakások kínálata 231 Pannónia Házban, de már le is van foglalva néhány, így érdemes azonnal kollégákhoz fordulnia. A 6 ezer négyzetméteres területen épülő épületben teremgarázs biztosítja a parkolási lehetőséget. A tágas, komfortos lakások mérete 40 és 120 négyzetméter között lesz, a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően napfényes tereket kaphat a lehető legjobb áron. A változatos alaprajzokkal mindenki számára próbáljuk a megfelelő lakásokat felépíteni, hogy mindenki helyet találjon Budapest egyik legszebb helyén található Pannónia házban. Az összes lakás megfelel a szabványoknak, előírásoknak, hiszen a kedvező besorolású hitelesített energetikai tanúsítvánnyal vannak ellátva, amelyet a vételkor vehet át az új tulajdonos.

Lakás Budapest
Lakás Budapest

A Pannónia Ház teljes egészében alápincézett, ahol a gépkocsi parkolók zöme található. A földszinten is egy fedett zárt parkolóterület kap helyet, amely felett egy fantasztikus zöldtetős belső udvar kerül kialakításra. A parkolási terület a Bessenyei utcából közelíthető meg, így biztosítva a kényelmes parkolást az új tulajdonosok számára. Az alsó mindhárom épületszárny lépcsőházából könnyedén elérhető a könnyed közlekedés érdekében és természetesen biztonsági okokból kifolyólag is. A kerékpárok elhelyezésére kialakított tárolóterületek épülnek, hogy a biciklisek is megtalálják a kényelmet. Amennyiben úgy érzi ez lehet az álomlakás amire vágyik keresse munkatársainkat a +36 20 366 3660 telefonszámon. Készséggel állnak rendelkezésére, ha időpontot foglalna vagy bármilyen kérdésben!