Xerox 3117 toner pénztárcakímélő áron!

A Xerox 3117 tonert a készítés során nem őrölik, hanem nagyon kicsi és egyenletes részecskékké aprítják. Az éles finom vonalak és a szövegek a nyomtatott képeken ezeknek a kicsi, egyenletes méretű és alakú tonerporoknak az eredménye.

[wp_ad_camp_1]

Xerox 3117 toner rendelhető az onlinetoner.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és kedvezményes áron megkaphatja ezt a prémium minőségű tonert, ráadásul ha tőlünk rendel, akkor a házhozszállítást is villámgyorsan elintézzük. A Xerox toner fejlesztésénél a Xerox tudósai a kezdetekhez tértek vissza. Ahelyett, hogy a gyártó műanyagával kezdenék, a műanyagot nagyon kicsi szemcsék formájában gyártották, mint maga a festék mérete. A vízbázisú latexfestékek előállításához használt technológiát használták ezen rendkívül finom műanyag részecskék emulziójának előállításához. Más toner-összetevőket, például viaszt és pigmenttöltő anyagokat szintén vízben diszpergált finom részecskék formájában állítanak elő. Ezeket az összetevőket ezután összehozzák az „aggregálás” lépésben toner képződésére.

A Xerox toner termékcsaládban a Xerox forradalmian új toner gyártási folyamatát hozza piacra. Ez az emulziós folyamat, kontrollált aggregációs folyamattal párosítva, a pontos festékmérethez vezet. Ennek az új gyártási folyamatnak a megjelenésével a toner-összetevőket nem kell korlátozni azokra az anyagokra, amelyek ellenállnak a porlasztási lépésnek. A kívánt részecskeméret tudományosan szabályozható és nagyobb hozammal hozható létre, mint amennyit a szokásos porlasztási eljárás lehetővé tesz. A Xerox 3117 toner kiküszöböli a beégető olaj szükségességét. Ez professzionálisabb,  megjelenést tesz lehetővé, és lehetővé teszi az oldal könnyű nyomtathatóságát. További részleteket a termékről az onlinetoner.hu weboldalon olvashat.