Veszélyes helyek turisták számára

Ha izgalmas és veszélyekkel teli helyre szeretne kirándulni, akkor válassza az általunk kiválasztott helyek egyikét. Természetesen a kirándulás sokkal izgalmasabb, ha veszélyes helyre utazik, azonban érdemes oda figyelni arra, hogy mennyire extrém helyszínt választ.

[wp_ad_camp_1]

Az Amerikában meg található Death Valley helyről tudni kell, hogy a Föld egyik legforróbb helye, mivel már 56,7 Celsius fokot is mértek itt. Ha úgy dönt, hogy ellátogat erre a száraz és meleg helyre, akkor vigyen magával elegendő vizet, és figyeljen arra, hogy a turistacsoporttól ne szakadjon el. Az Eritreában található Danakil sivatag azért a turisták kedvence, mert ezen a helyen több aktív vulkán és gejzír figyelhető meg. Ajánlott tapasztalttal rendelkező idegenvezetővel ellátogatni erre a helyszínre, mivel a legveszélyesebb turista helyek közé tartozik. A Washington hegy 1917 méter magas, és a szél akár 327 km/h sebességgel is fújhat. Ez a kiránduló hely azok számára ajánlott, akik szeretik a hideget, valamint a hóesést, mivel a hőmérséklet elérheti a mínusz 40 fokot is.

Death Valley
Death Valley

Az Indonéziában található Sinabung vulkán az extrém kiránduló helyek közé sorolható, mivel évente egyszer kitör, és ennek következtében a közeli településeket hamuval, lávával borítja be. Izgalmas és egyben veszélyes is ellátogatni a Brazíliában található Kígyó-szigetre, mivel ez a hely telis-tele van különféle kígyókkal. A Madidi Nemzeti Park mesebeli látvány, ezért órákig ellehet benne sétálni, azonban figyelmesnek kell lenni, mivel a hely mérgező növényekkel van teli. Ha szereti a vulkánokat, akkor mindenképp látogasson el Etiópiába az Erta Ale vulkánhoz. Ezen a helyen még két lávafolyóval is találkozhat, ezért garantált, hogy a kirándulása kalandos lesz.