Vásároljon szilánkmentesítő fóliát Ön is!

A szilánkmentesítő fólia sokkal biztonságosabbá teszi az üvegfelületeket. A legjobb, ha tapasztalt szakember telepítő az üvegfelületre, így biztosan szakszerűen kerül fel a fólia. Továbbá a MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező fóliákat mindenképp szakembernek javasolt feltennie.

[wp_ad_camp_1]

Szilánkmentesítő fólia vásárlása és telepítése által nem kell többé aggódnia a szilánkok miatt. A hatalmas üvegfelületek kétségtelenül impozáns látványt nyújtanak, azonban minél nagyobb az üveg, törés esetén annál több szilánk repül szerte szét. Az időjárási viszontagságok, egy rosszul elrúgott labda vagy egy betörő próbálkozása egyaránt eredményezhetik, hogy az üveg betörik. Az üveg törés több száz vagy ezer szilánk töréssel jár, ezzel akár meg is sebesítve a közelben állókat. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az ablakon legyen szilánkmentesítő fólia, mely megvédi a lakókat, különösen a kisgyerekeket a szilánkoktól. Ha már szilánkmentesítő ablakfóliát szeretne, akkor a legjobb, ha minőségi termékeket vásárol, melyek lehetőleg MABISZ minősítéssel vannak ellátva.

Szilánkmentesítő fólia
Szilánkmentesítő fólia

Az ablakfoliaguru.hu weboldal kínálatában lévő összes szilánkmentesítő fólia MABISZ minősítéssel rendelkezik. Nem csak átlátszó fóliák vannak, hanem akár homokfúvottak is, melyek azért előnyösek, mert nem lehet átlátni rajtuk. Ezek akár irodákba üveg választó falakra is tökéletesek. A felrakást illetően inkább azt javasoljuk, hogy bízza szakemberre, semmit kísérletezik, mivel ahogy már említettük, MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező fóliákról van szó. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el az ablakfoliaguru.hu weboldalra, ahol a bővebb tájékoztatás mellett a széleskörű kínálatot is megtekintheti! Vásároljon Ön is szilánkmentesítő fóliát családja biztonsága érdekében!