Üvegburkolatok a modernebb otthon érdekében

Ugye szeretné Ön is szebbé varázsolni otthonát? Erre megannyi megoldás létezik, de nem mind költséghatékony, a legtöbbje igen nagy befektetést igényel. Az üvegburkolat viszont nem jelent hatalmas kiadásokat és a csempékre is könnyedén rászerelhető, azaz nem kell nagy munkálatokba, esetleg bontásba kezdeni.

[wp_ad_camp_1]

Még ma is igen nagy népszerűségnek örvendenek a konyhákban és a fürdőszobákban is egyaránt a csempék, holott az üvegburkolat több szempontból is remek megoldást jelent. A színskála minden színében elérhetőek, így bárki könnyedén találhat a már meglévő konyhabútorához tökéletesen illő üvegburkolatot, ami homogén, sejtetős állagának köszönhetően felettébb modern hatást tud kelteni, egészen újjá tud varázsolni egy konyhát, illetve egy fürdőszobát. A rendkívüli design mellett persze egyéb tulajdonságokkal is bír, ami miatt egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Először is pórusmentes, mivel egy hibátlan üvegfelületről van szó, tehát a tisztán tartása igazán egyszerű, könnyedén lelehet törölni, azaz higiénikus, ami abban a helységben ahol az ételek készülnek különös jelentőséggel bír.

Üvegburkolat
Üvegburkolat

Nem hagyhat rajta nyomot semmilyen zsír- vagy olajfont sem, sőt semmilyen étel, elég csak egy nedves ruhával áttörölni és már tiszta is lesz, nem kell aggódnia amiatt, hogy egy életre tönkre tette, ha lecsapja valamivel. Felettébb tartós megoldásról van szó, mivel a színes burkolatok esetében a színt, illetve a megrendelt mintát az üveg hátsó részére viszik fel égetéssel, azaz nem kophatnak el.

Az üvegburkolat ma már szinte minden burkolattal foglalkozó üzletnél elérhető, tehát aki könnyedén és gyorsan szeretné modernizálni otthonát az általa megteheti és ennek érdekében még a meglévő csempéktől sem kell megszabadulnia, valamint kreativitását is kiélheti, hiszen rendelhető akár egyedi mintázattal ellátott üvegburkolat is.