Trend a lakberendezésben klasszikus szőnyeggel

A lakberendezés egyik fő eleme a szőnyeg. A szőnyeg, mely minden helyiséget felöltöztet és komfortossá tesz. Választhatunk belőlük klasszikus és modern stílusút is, ami összességében beleillik a lakberendezési kiegészítőink sorába.

[wp_ad_camp_1]

A klasszikus szőnyeg 2021-ben annyira trendi, hogy az új, modern lakásokban is népszerű. Hiába hagyományos szőnyeg, nagyon szeretjük.
De milyen egy klasszikus szőnyeg?
A klasszikus szőnyeg díszes motívummal örvendezteti meg használóit. A barokkos és reneszánsz vonások káprázatos sokasága jelenik meg ezeken a szőnyegeken. A mutatós, geometrikus minták szimmetrikusak, mérnöki tervezésűek. Színvilágukban inkább a bézs, barna, bordó, szürke árnyalatokat öleli fel, ezek pedig minden otthon tökéletes hangulati elemei lehetnek. Ezek a semleges színek időtlenek, ami nem véletlen. A földszínek kellemes és harmonikus atmoszférát adnak.

Egy modern lakás manapság a minimalizmusra és a kényelemre épül. Minden legyen egyszerű, praktikus, de nem túl díszes. A klasszikus szőnyegek a minimalista bútorok, színek mellett egyensúlyban vannak. A nagy ablakok előtt lévő hatalmas, arany, vagy pezsgő színű függöny, lábaink alatt pedig gyönyörű zöld klasszikus szőnyeg, lehengerlő párosítás.

A klasszikus szőnyegek árai lehetnek olcsó, megfizethető kategóriájúak és az exkluzív, prémium klasszikus szőnyegek, persze mérettől függően a több százezer forintot is elérhetik. Például ez a nagyméretű, bordó színű klasszikus szőnyeg százötvenezer forint alatt van.

Szőnyeg
Szőnyeg

Hová helyezhetünk klasszikus szőnyeget?

Ez tipikusan az a szőnyeg, amit nem szabad elrejteni. A nappaliba mindenképpen szépen mutat egy nagyméretű klasszikus szőnyeg, illetve a folyosóra is bátran választható klasszikus futószőnyeg. Vendégszobába, irodába, tárgyalóba és a hálószobába is remek. Kisméretű klasszikus szőnyeg letehető előszobába is, például ez a 70 x 100 cm-es barna klasszikus szőnyeg a sötét színe miatt tökéletes választás ide és a folyosókon, közlekedő terekben is.

Anyaguk akril, zsenília, pamut, vagy polipropilén, melyek mind-mind kiváló minőségűek, bármelyiket is választjuk a lakberendezés során. Nem kényesek, könnyen tisztíthatóak, nem lapulnak le és akár élethosszig is kitartanak.

A klasszikus szőnyeg tipikusan az a szőnyeg, ami sosem megy ki a divatból. Nem fog rajta az idő vasfoga sem. Ha Ön is szeretne modern otthonába valami kis ínyencséget, akkor egy gyönyörű, impozáns klasszikus szőnyeg nem okoz majd csalódást.

Minden nap egy meseszép szőnyegen járni és gyönyörködni benne, bearanyozza az életünket.