Terméktámogató állás Szegeden!

A sok éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezők számára egyértelmű, hogy mit is takar a terméktámogató szerepe egy vállalkozás munkamenetében, azonban mindazok, akik még nem találkoztak a fogalommal, részletes leírást találhatnak az Ikron.hu weboldalon a feladatkörről és az elvárásokkal kapcsolatban is. A Szegeden tevékenykedő Ikron Fejlesztő és Szolgáltató Kft. több éves tapasztalattal készít rendszerfelügyeleti, illetve rendszerintegrációs szolgáltatásokhoz szoftvereket, ezért most terméktámogató asszisztenst keres.

[wp_ad_camp_1]

A terméktámogató állás betöltése bizonyos feltételekhez kötött, de amennyiben szeretné betölteni mihamarabb az állást látogasson el az IKRON weboldalára és tájékozódjon a részletek és a jelentkezési feltételek iránt. A terméktámogató szakember legfőbb feladata a vállalatirányítási rendszer megismerése, melyet vállalkozásunk emberei saját kezűleg fejlesztettek ki a kis- és közepes vállalkozások számára, a gazdaságosabb és gördülékenyebb működés érdekében. Egy másik nagyon fontos feladat, a fent említett termékkel kapcsolatos teljes körű tájékoztatás, írásban, telefonon, vagy on-line módon és a felmerülő problémák hatékony kezelése, megoldása. Nem elengedhetetlen, a jó kommunikáció legyen szó a munkatársakkal való egyeztetésekről vagy az ügyfelek kérdéseinek megválaszolásáról. Ami kifejezetten előnyt jelent a jelentkezők számára, ha van némi tapasztalata, esetleg több éves tapasztalattal rendelkezik a terméktámogató munkakörben és a jártasság az ügyviteli szoftverek kezelésében.

Vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot telefonon vagy akár e-mailben és érdeklődjön részletesen a munkakör betöltésének feltételeiről. A terméktámogató állás csak Önre vár, ha úgy érzi, hogy megfelel e követelményeknek és megállja a helyét ezen a területen is. Látogasson el a weboldalunkra, ahol minden szükséges információt megtalál, vállalkozásunkról, állásajánlatainkról és a jelentkezési feltételekről, követelményekről.