Terhességi teszt a gyogyline.hu online webáruházból!

Mindössze egy terhességi tesztre van rá szükség, amivel könnyedén megállapítható, hogy váradós-e. Sőt, a modern, szuperérzékeny digitális tesztek nem csak a terhesség tényét tudják igazolni, hanem azt is megmutatják, hogy hány hetes terhes.

[wp_ad_camp_1]

Terhességi teszt terén ma már hatalmas a kínálat, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A kereskedelemben forgalmazott otthoni terhességi tesztek 98-99 százalékban helyesen megmutatják, hogy fennáll-e a terhesség. A terhességi teszt a vizeletben található HCG, vagyis terhességi hormon által kerül kimutatásra. Érdemes reggel az első vizelettel elvégezni a tesztet, mivel a HCG koncentráció ekkor a legmagasabb a szervezetben, ezért biztosan megbízható eredményt kap. A teszt elvégzéséhez vizeletet össze kell gyűjteni egy tiszta edénybe, majd a tesztet a megfelelő felével pár másodpercre bele kell mártani. Ezt követően egy száraz, vízszintes felületre kell helyezni a tesztet és pár percig várni, amíg megjelennek a kontrollcsíkok. A kontrollzónában mindenképp meg kell jelennie egy csíknak, különben a teszt nem érvényes. Ha két csík jelenik meg, akkor a teszt elvégzője egyértelműen terhes.

Vannak olyan terhességi tesztek is, amik két csík helyett mínusz vagy pluszjelet használnak a terhesség igazolására vagy megcáfolására. Viszont a túl halvány jelek, vagyis szellemcsíkok gyakran vezetnek félreértésekhez. Az ilyen problémák nem jelentenek gondot a legmodernebb digitális terhességi tesztek esetében, melyek szövegesen jelzik a terhesség tényét vagy annak hiányát. Továbbá ezek a tesztek azt is megmondják, hogy hány hetes várandósságról van szó. Ha szeretne terhességi tesztet rendelni online, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a gyogyline.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!