Tartós bérlet? Miért ne?

A gépjármű fenntartása és a vele járó költségek sokszor igen magasak. Különösen igaz ez akkor, ha céges flottáról van szó, mely kapcsán kiemelt jelentőséggel bír a mindenkori rendelkezésre állás. Létezik bármilyen kedvező árú megoldás akkor, ha autókról van szó?

[wp_ad_camp_1]

A tartós bérlet napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és már nem csak a nagy cégek engedhetik meg maguknak az efféle megoldást. Nincs szükség olyan költségek fedezésére, mint a gumicsere, a CASCO, vagy például a cégautó adó, hiszen mindezeket tartalmazza a bérleti díj. A tartós autóbérletnek köszönhetően letehetjük a voksot akár felsőkategóriás, akár középkategóriás járművek mellett. A kisteherautóval tevékenykedő cégek számára is nagy segítség lehet, ha folyamatosan kiváló állapotban rendelkezésre álló járművek szolgálják az ügyfelek kiszolgálását, valamint az áruszállítás gördülékenységét.

Tartós bérlet
Tartós bérlet

Sokak számára fontos szempont, hogy a legújabb modellek segítségével végezzék mindennapi munkájukat. Magánszemélyként is pontosan tudhatjuk azonban, hogy az autó fenntartása rengeteg kiadással jár. Az autóbérlés már elérhető áron igénybe vehető, s ennek köszönhetően nem csak a nagyvállalatok juthatnak hozzá a remek lehetőséghez. A kocsiguru.hu segítségével minden részletet megtudhatunk arról, hogy milyen előnyökkel jár a tartós bérlet, és főként kiknek ajánlják azt a szakemberek. Ha nem mindegy, milyen járművel gurul az utakra, s ez a céges kasszát mennyire terheli meg, akkor érdemes az egyre kedveltebb lehetőség mellett letenni a voksot. A kiválóan karbantartott járművekkel évszaktól és időjárási viszonyoktól függetlenül biztonságosan gurulhatunk az utakra, ez pedig korántsem elhanyagolható szempont akkor, ha fontosnak tartjuk a biztonságos közlekedést.