Szőlő permetező pénztárcakímélő áron online!

A szőlő permetezők traktorra szerelhetőek, traktorral hajtottak (TLT-vel vagy motorral hajtottak) vagy önjárók, de mindegyik nagy sebességű levegővel szállítja a cseppeket a fúvókákból a szőlő lombkorona felé.  A légnyíró permetezők általában forgóventilátort használnak a légáramlás generálására, amely általában kisebb térfogatú, mint a hidraulikus légfúvós permetezők. Ennek a permetezőtípusnak mindkét oldalán ventilátora lehet, vagy az áramlás megosztható úgy, hogy egyetlen ventilátor szállítsa a levegőt mindkét oldalra.

Szőlő permetező olcsón várja a penda.hu weboldalra látogatva, ezért itt a helye nálunk ha ön is éppen permetezőt keres. A forgó porlasztó permetezők, amelyeket légcsavarokkal vagy hidraulikus, esetleg elektromos motorokkal hajtanak meg, használhatók szőlőműveletek során. A porlasztó minden fúvókához adagolónyílással szerelhető fel. A hagyományos légfúvós permetezők egyetlen axiális ventilátorból irányítják a levegőt, amely közvetlenül a permetező mögött van felszerelve, felfelé és kifelé. A légfúvós permetezők jellemzően hidraulikus vagy légnyíró fúvókákkal vannak felszerelve, amelyek nagy mennyiségű levegőt biztosítanak a lombkorona és azon túlmenő áthatoláshoz, ami gyakran hatalmas permetlé sodródását eredményezi a célsor felett. A permetezés elsodródásának minimalizálása érdekében a termelők gyakran kisméretű, állítható terelőlemezeket használnak, amelyeket a levegőkivezető nyílás tetejére és aljára szerelnek fel, hogy a levegőt a szőlő lombkorona felé irányítsák.

Szőlő permetező
Szőlő permetező

Az elektrosztatikus permetezők légnyíró fúvókákat használnak, amelyek során az oldat „nyíró” műveletben egyesül, ami a részecskéket rendkívül finom vízcseppekké porlasztja le.  Ezután közvetlenül azelőtt, hogy a köd elhagyja a fúvókát, nagyfeszültségű/alacsony áramú töltésnek van kitéve, általában a fúvóka kimeneténél vagy annak közelében. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne keresse fel a penda.hu weboldalt.