Szerezd meg álmaid lakását, találd meg az ideális albérletet!

Amennyiben elkezdődtek tanulmányaid a fővárosban, ám Te vidéken élsz, de nem akarod a drága időt utazásra pazarolni, akkor az albérlet a tökéletes megoldás. Annak érdekében, hogy már rövid időn belül megtaláld a számodra leginkább szimpatikus, a minden elvárásodnak tökéletesen megfelelő ingatlant, érdemes felkeresned honlapunkat, ahol ennek érdekében minden segítséget meg is fogsz kapni.

[wp_ad_camp_1]

Ajánlunk figyelmedbe egy olyan lakást, mely akkor is remek választás, ha egyedül szeretnél lakni, de akkor is megfelelő, ha pároddal kerestek albérletet a tanulmányi évekre. Diákoknak is ajánlott ez a Budapest belvárosában, a XX. kerületben, található lakás! A minden szempontból ideális ingatlan a város egyik legszebb részén, a Tátra utcában található. Egy igazán komfortos egy szobás lakásról van szó, amely újszerű társasházban található, mindössze egy percre a Tátra téri piactól. A lakás egyik legnagyobb előnye, hogy tökéletesen szigetelt, illetve a fűtés konvektor gázfűtéssel van megoldva, mely végeredménye a rendkívül olcsó rezsi.

Kiadó lakás
Kiadó lakás

A fiatalos, kifejezetten vidám Tátra utcai lakás mesés színekben pompázó otthont kínál, minden olyan szükséges berendezéssel és bútorral, ami csak számít. A szobában természetesen megtalálhatóak az olyan alap bútorokat, mint a két személyes francia ágy, a szekrénysor, a dohányzó asztal, a televízió és társaik, de emellett még olyan plusz dolgokat is kínál, mint a klíma vagy mint a sólámpa, ami különleges hangulatot áraszt a meghitt estéken.

A Tátra utcában, a főváros XX. kerületében található berendezett, mindennel felszerelt, hangulatos lakás, csak arra vár, hogy Te is megismerd, hiszen ha egyszer meglátod, nem tudsz neki ellenállni! A 2013-as év folyamán teljes felújításon átesett ingatlan a tökéletes választás fiatal párok és diákok számára is, ragadd hát meg az alkalmat és szerezd meg most azonnal magadnak!