Szájsebészeti kezelések a Budapest Dental fogászati rendelőben

A szájsebészet hallatán a legtöbb ember összerezzen. Szájsebészetre senki sem jókedvében megy, így érthető, hogy sokan lehetőség szerint messziről kerülik a szájsebészetet és húzzák-halasztják az ide való ellátogatást. Pedig egyszerűbb átesni ezen.

[wp_ad_camp_1]

Szájsebészet fájdalom nélkül – a szájsebészet a fogorvoslás dinamikusan fejlődő, egyre komplexebbé váló területe. A szájsebészeti kezelések köre leginkább a fogak, foggyökerek eltávolítását, gyökércsúcs rezekciós műtéteit, fogmegtartó sebészi kezeléseket, csontpótló és arcüregzáró vagy emelő beavatkozásokat, valamint a bölcsességfogak sebészi ellátását foglalja magában. Ezenkívül az állcsontok gyulladásos elváltozásai, a ciszták és a fog eredetű gyulladások is szájsebész általi beavatkozást igényelnek. Mindezek tudatában nem csoda, hogy a többség gyomorgörccsel gondol a szájsebészetre. Pedig nem kell elviselhetetlen fájdalmat átélnie a páciensnek. Különösen, ha a Budapest Dental fogászati rendelőbe megy. Itt ugyanis Ultracain DS Forte oldatot használnak érzéstelenítés gyanánt, ami sokkal gyorsabban, valamint négyszer erősebben hat, mint a közismert Lidocain oldat.

Szájsebészet
Szájsebészet

Ezenkívül a Budapest Dental fogászati rendelőben érzéstelenítés előtt a nyálkahártyát kellemes, gyümölcsös ízű zselével kezeljük elő, így maga a szúrás sem érezhető. Sokan rettegnek a tűszúrástól, azonban így ez sem jelent problémát. Ráadásul a Budapest Dental fogászati rendelőben nagy tudással rendelkező, kiváló szakorvosok látják el a pácienseket, így biztos lehet benne, hogy kiváló ellátásban lesz része. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor érdemes ellátogatni a www.budapestdental.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat és elérhetőséget is talál!