Svédpadló a mai legnagyobb trend

Az első laminált padló 1977 – ben készült el Svédországban. Számos érvvel szolgálhatunk mellette. Legelső és talán az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hosszú élettartamú. Egyes gyártók akár 30 év garanciát is biztosítanak a megvásárolt termékekre.

[wp_ad_camp_1]

Svédpadló a házunk szinte bármely szegletében alkalmazhatjuk, még a lépcsők burkolására is, egyedül a fürdőszoba kivételével, mivel a nedvességet kifejezetten nem szereti. Ami még igazán előnyős lehet a svédpadló esetében, hogy számtalan színben és mintával tudjuk megvásárolni az igényeinknek megfelelően, legyen az klasszikus vagy Designer darab. A laminált padló teljesen megváltoztatja a helyiség megjelenését, ugyanis kellemes és meleg közelget biztosít. A világos színű padlótól sem kell tartanunk, sőt nagyon előnyös választás lehet halószobában, – nappaliban, mivel vizuálisan nyújtja a teret. Igazán rusztikussá varázsolható a szoba, ha több színű padlópanelt választunk, illetve annak lehelyezésének mintázatával játszunk el. A svédpadló alkalmazásával természetes fahatást érhetünk bármelyik helyiségben.

Svédpadló
Svédpadló

A háziasszonyoknak is nagy kedvence, mivel rendkívül higiénikus, elég csak egyszerűen feltörölnünk, nem igényel különösebb karbantartást. Ráadásul antisztatikus felületű, így nem vonzza a port, és semmilyen káros kibocsájtása nincsen emberi szervezetre nézve. Kaphatunk fából és rostszálas anyagból készült padló lapokat. Magában a laminált padló is már sokkal melegebb hatású, mint sok más padlózat, de ma már a padlófűtés alkalmazását sem zárja ki. Ugyanis, ha megfelelő alátételeket alkalmazunk, akkor nem zárják ki egymást. További előnyének mondható a könnyű lerakás. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a woodland.hu oldalára kattintva.