Svájci fog implantátum

A Svájcban működő IHDE Fogászat 2014-ben ünnepelte 60. évfordulóját. Az IHDE fogászati termékeit közel 50 országban használják, és több mint egymillió implantátumot értékesítenek, így több százezer ember életminőségét tudják ezekkel helyreállítani, tehát érdemes elgondolkodni az IHDE fog implantátumain.

[wp_ad_camp_1]

Fog implantátum elérhető igen kedvezményes áron a dentalcenterkelemen.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk, és mi minőségi fogászati implantációt biztosítunk önnek, így nem kell többé szembenéznie a foghiány fájdalmaival. Az IHDE fog implantátumai hosszútávú megoldást jelentenek, ráadásul sokkal olcsóbbak is más beavatkozásnál, ezért megéri benézni hozzánk. Az IHDE implantátumokkal újra mosolyt csalunk az arcára mindössze 72 óra alatt! Kitűnő szakembereink gyors, biztonságos és fájdalommentes beavatkozást tudnak biztosítani, ezért ha ön is fél a fogorvostól, bátran forduljon hozzánk.

Fog implantátum
Fog implantátum

Amennyiben még ennél is több részletet és információt tudna meg a fog implantációról természetesen ezt is megteheti, csak látogassa fel weboldalunkat a dentalcenterkelemen.hu-t, hiszen itt megtalálhatja az implantáció bővebb leírását az árakkal együtt, megismerheti a fog implantáció előnyeit és arról is többet tudhat meg, hogy mi is az az implantáció. Ha kérdések merülnek fel az IHDE fogászati implantátumokkal kapcsolatban, akkor csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az dental@dentalkelemen.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 1 266 1611-et és itt minden kérdésére választ kap majd ami az árakkal, vagy az implantáció beültetésével kapcsolatos. Válasszon minket ha hosszútávú megoldást keres fogproblémáira, hiszen az IHDE Dental implantátumai egy életre szólnak!