Security Essen 2018 kiállítás- minden, ami a biztonságot szolgálja

Számos különleges eseményről, kiállításról hallottunk már, talán részt is vettünk ezeken, ám nem biztos, hogy a hamarosan megrendezésre kerülő kiállítást is ismerjük, hiszen igencsak különlegese. Ennek keretén belül Európai cégek mutatják be a legújabb technológiák által kifejlesztett biztonsági berendezéseiket és olyan eszközöket, melyek ebbe a kategóriába tartoznak (2G/3G/IP kommunikátorok, modemek, személyfelügyeleti rendszerek stb.).

[wp_ad_camp_1]

A Security Essen 2018-as kiállításán számos európai cég mellett hazánk egyik legismertebb cége, a Tell Software Hungaria is részt vehet. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a TELL-nek igenis helye van ezen a kiállításon, mint az a siker, amelyet az IFSEC, Securika Moscow-n ért el. Ha pedig az európai kontinensen kívül nagy népszerűségnek örvendett, bizonyára Európában sem lesz ez másként. A kiállításon bemutatkozó cégek standokat állítanak fel, ahol megtekinthetőek a termékek. Mint minden bemutatkozó, a TELL is felállít egy ilyen standot, s az érdeklődők részére izgalmas tevékenységeket szervez, kisfilmekkel, videókkal illusztrálva mutatja be a gyártási technikákat, s az elkészült termékeket. A felmerülő kérdések is megválaszolásra kerülnek. A cég részvétele által hazánk hírnevét is tovább viszi.

Security Essen 2018
Security Essen 2018

Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak erre a nagyszerű eseményre, melyet szeptember 25 és 27 között rendeznek meg a németországi Essen-ben. A standok reggel 9 órától délután 18 óráig látogathatóak. A hazánkat képviselő cég standját megtalálják a helyszín 7-es termében a 7D36 szám alatt. Semmiképp se hagyják ki ezt az alkalmat, hisz három csodás napot tölthetnek el Európa egyik legnagyobb kiállításán, a Security Essen 2018-on.