Schleich adventi naptár – Közeleg a karácsony!

A karácsony a többséget izgalommal tölti el, úgy is mondhatnánk, hogy ez az év egyik legjobban várt eseménye. Hát még a gyermekek számára, akik minden évben izgulnak, hogy vajon mit kapnak a kis Jézuskától.

[wp_ad_camp_1]

Schleich adventi naptár – Talán még emlékszünk, hogy gyerekkorunkban mennyire izgatottan vártuk minden évben, hogy a Jézuska meghozza a karácsonyfát és vele együtt az ajándékokat. Persze nem mindig amiatt izgul az ember, hogy mit hoz a Jézuska, de olykor azon is, hogy a sok csínytevés és rosszalkodás miatt egyáltalán kap-e valamit. Egy szóval ez egy nagyon izgalmas időszak, így nem csoda, hogy a gyerekek folyamatosan azt kérdezgetik szüleiktől, hogy még mennyit kell aludni, hogy megjöjjön a Jézuska. A Schleich adventi naptár segítségével a gyermek tudni fogja, hogy még hány nap van karácsonyig, ráadásul a játék tökéletes elfoglaltságot jelent neki, ugyanis mindennap egy-egy figurát vagy kiegészítőt talál az adventi kalendárium ablakában, amikhez kedves kis történetek is tartoznak. Így mindennap lehet izgulni, hogy aznap vajon milyen ajándékot kap.

A naptár mindennapra tartogat egy kedves kis történetet. A naptár elmeséli a kutya, nyuszi, cica, valamint a lovak kalandjait, amit a legelőn éltek át. Mindennap történik valami izgalmas, ezért érdemes nyomon követni. A játékkal nem csak adventkor tud játszani a gyerek, hanem gyakorlatilag bármikor. Ha szeretné megtekinteni a Schleich adventi naptárt, akkor azt javasoljuk, látogasson el a jatektenger.hu webáruházba, ahol bővebb információkat is szerezhet róla. Ez a kedves ajándék hatalmas örömet fog okozni a gyereknek. Mindenképp érdemes ellátogatni a jatektenger.hu webáruházba, hiszen számtalan kiváló minőségű játékot találhat itt!