Praktikus és esztétikus méretre szabható zuhanylefolyó

Legtöbb esetben az egyediség nemcsak a formatervezés kérdése, hanem adott esetben geometriai méret kérdése is. A kifejezetten esztétikus, minimalista dizájnnal tervezett Viega Advantix Vario zuhanylefolyó bármilyen fürdőszobába tökéletes megoldást kínál milliméterpontosan a kívánt hosszban, ugyanis a 120 cm-es lefolyó fokozatmentesen rövidíthető 30 cm-es hosszig, sőt még magassága is egyénileg állítható.

[wp_ad_camp_1]

A kreatív megoldású Viega Advantix Vario zuhanylefolyó letisztult esztétikájával igazán jól illeszkedik a modern fürdőszobákba. A csupán 20 mm széles lefolyóhézag optikai felezését 4 mm széles járóléc képezi, ami igény szerint választható. Lehet fényes vagy szálhúzott rozsdamentes acél is. A 120 cm hosszú alaptest és a járóléc milliméterpontosan az ideális hosszra rövidíthető a tartozékként mellékelt gérvágókeret segítségével.

Viega Advantix Vario zuhanylefolyó
Viega Advantix Vario zuhanylefolyó

A zuhanylefolyó természetesen nemcsak a hosszával, hanem még állítható magasságával is képes alkalmazkodni az adott burkolókőhöz. A fokozatmentesen állítható magasságú lábak segítségével a zuhanylefolyó felső éle 95-150 mm között precízen beállítható a burkolat magasságához. A járóléc szintbe állítását ugyanakkor két fokozatmentesen szabályozható támasztóelemmel lehet elvégezni. A lefolyónyílás igény esetén pedig ellátható fényes vagy matt élprofillal is.

A masszív, időtálló elemeket a még jobb stabilitás érdekében egy nem látható helyen két-két csavar is erősen rögzíti. Ezzel a nagyszerű megoldással a bosszantó vízszivárgás teljes mértékben ki van zárva. Az Advantix Vario további tartozékai közé tartoznak még az ideális szigetelés elkészítéséhez szükséges szigetelőfólia, speciális ragasztó és társaik. Ha tehát otthonába egy különösen mutatós, mégis rendkívül egyszerű és kifejezetten praktikus megoldást keres ezen a téren, akkor érdemes megismernie ezen egyedülálló termékeket!