Plasztikkártya gyártás nagyszerű áron

A plasztikkártya tökéletes névjegykártyának, belépő kártyának, kedvezménykártyának és még sorolhatnánk. A plasztikkártya nem csak modern, de a névjegykártyákra jellemző eleganciával is rendelkezik.

[wp_ad_camp_1]

Plasztikkártya gyártás az Ön által megálmodott dizájn alapján. A plasztikkártyát teljes mértékben személyre lehet szabni. Természetesen mindenki tökéletes grafikát szeretne, azonban nem mindenki rendelkezik kellő kézügyességgel vagy fantáziával ezen a téren, így, ha nem biztos magában, kérje a plasztikgyar.hu weboldal munkatársainak segítségét. Ők nem csak felviszik a felületre a grafikát, de akár meg is tervezik a kérése alapján. A kártya vastagságát is Ön választja meg. Készülhet 44 milliméter vastagságban, de akár 0,76 milliméteres is lehet, ami már bankkártya minőség. A kártya rendelkezhet fényes vagy matt felülettel, ez is Öntől függ. A matt megjelenés finomabb kinézetet jelent, míg a fényes felület jobban megvilágosítja a grafikát. A plasztikkártya mindkét oldalára lehet nyomtatni.

Fentebb már említettük a dizájnt, azonban azt nem fejtettük ki bővebben, hogy ez alatt mi mindent értünk. A plasztikkártyára kerülhet QR-kód, mágnescsík, hologram, dombor nyomás, lekaparható réteg, de akár lyukasztani is lehet. Minden csak attól függ, hogy a megrendelő mit hogyan képzel el a plasztikkártyán. Abban az esetben, ha szeretné minél előbb kézhez kapni a plasztikkártyákat, akkor kérjen expressz gyártást. Bővebb információkat a plasztikkartya.hu weboldalon talál, ahol azt is megtekintheti, hogy mennyiféle területen lehet alkalmazni a plasztikkártyát, valamint, hogy milyen lehetőségek vannak a dizájnt illetően. Szerezze be Ön is saját plasztikkártyáját, amivel ügyfeleit és üzletfeleit lenyűgözheti.