Padló védő – Óvja Ön is a padlót, parkettát!

Manapság már nem csak az a fontos, hogy otthon vagy az irodában szép legyen a padló, tehát ne legyen tele karcolás nyomokkal és cipőtalp okozta guminyomokkal. Egyre többen fektetnek hangsúlyt az olyan kis részletekre is, mint a padló védelme.

[wp_ad_camp_1]

Padló védő – A legtöbb irodában görgős széket használnak a dolgozók, erről azonban tudni kell, hogy a görgős szék az egyik legnagyobb ellensége az épp padló felületnek. Számtalan helyen látni, hogy a padló tele van karc nyomokkal, ami egyáltalán nem esztétikus, másrészt a padló javításáról gondoskodni kell idővel. A csere szintén nem olcsó mulatság, így alaposan át kell gondolni, mit lehetne tenni a padló védelme érdekében. Az egyik legelterjedtebb megoldás a padlóvédő fólia, mely nem csak esztétikus megjelenéssel rendelkezik, de egyben rendkívül praktikus is. A padlóvédő fóliának köszönhetően nem kell attól tartania, hogy az új padlót hamarosan tönkreteszi a gurulós szék. A padlóvédő fóliának köszönhetően akár sokszorosára növelheti a padló élettartamát.

Padló védő
Padló védő

A padlóvédő fóliák és székalátétek nem csak székek alá helyezhetők, hanem olyan felületekre, amik fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Ezek a padló védők átlátszók, így egyáltalán nem zavaró a látványuk. A padló védő megakadályozza, hogy a padló elszíneződjön vagy megkarcolódjon. Ugyanakkor nem csak a görgős székek görgőivel szemben nyújtanak védelmet a padló védő, hanem a cipőtalp, tűsarok, valamint az cigarettacsikk, különféle folyadékokkal való leöntéssel szemben is. A padlóvédő tehát nagyon hasznos, éppen ezért érdemes beszerezni egyet, különösen abban az esetben, ha a padlója nagy igénybevételnek van kitéve. Bővebb információkat a padlovedelem.hu weboldalon talál, ahol a padló védőket is meg tudja tekinteni!