Ózonos fertőtlenítés Budapest városában

A főváros tele van szolgáltatási egységekkel, melyek esetében nagyon fontos a tisztaság. Különösen igaz ez a vendéglátó egységekre, például szállodákra, ugyanakkor az üzletek és egyéb szolgáltatók esetében is fontos a megfelelő higiénia.

[wp_ad_camp_1]

Ózonos fertőtlenítés Budapest – Az ózonos fertőtlenítés tökéletes módja az adott helyiség tisztán tartásának. Viszont az is fontos, hogy az ózonos fertőtlenítéssel nem lehet kiváltani a takarítást, mivel a koszfoltok nem tűnnek el. Az ózon a kórokozók, baktériumok, vírusok, ágyi poloskák, rágcsálók és kellemetlen szagok eltüntetésének tökéletes módja. Elsősorban zárt terekben alkalmazható, valamint járművek fertőtlenítésére is alkalmas, mint például busz, repülő, hajó, lakó autó. Továbbá orvosi rendelők, kórtermek és műtők fertőtlenítésére is alkalmas az ózon. Az ózon háromezerszer nagyobb fertőtlenítő hatással rendelkezik, mint a klór. Ha bármilyen mikroorgazmussal érintkezik, mint például vírus, baktérium vagy penészgomba, akkor megsemmisíti azt.

Ozone Busters
Ozone Busters

Az ózonról érdemes tudni, hogy egy nagyon erős mérgező gáz. Éppen ezért nem bánhat vele akárki, kizárólag szakember végezheti el az ózonos fertőtlenítést. A fertőtlenítés során sem ember, sem állat nem tartózkodhat a helyiségben. Az ózonkészüléket a szakember úgy programozza be, hogy az igazódjon a helyiség paramétereihez. A munka végeztével a szakember megméri az ózonszintet és teljesen biztonságosan adja át a megrendelőnek. Tehát az ózonos tisztítást követően a helyiség teljesen biztonságos lesz. Az ózonos fertőtlenítés kapcsán bővebb információkat talál az ozonebusters.hu weboldalon, továbbá elérhetőséget is, ha szeretné igénybe venni a szolgáltatást. Látogasson el Ön is a weboldalra!