Önnek van már belátás elleni fóliája?

Mióta a nagy üvegfelületek népszerűsége megnőtt, azóta jelent problémát a rajtuk való belátás. Mindenki szeretne kilátni az ablakain, az viszont már kevésbé pozitív, ha az ablakokon bárki beláthat a lakókra és szemtanúja lehet a mindennapi tevékenységeknek.

[wp_ad_camp_1]

Belátás elleni fólia – Manapság nagyon sokan döntenek a hatalmas üvegfelületek mellett, nem csak irodák esetében, hanem az otthonok is hatalmas üvegablakokkal és ajtókkal rendelkeznek. Mindez igazán impozáns látványt nyújt, viszont van annyi hátránya, hogy a magánszféra eltűnik, hiszen az ablakokon nem csak ki lehet látni, hanem az utcáról, szomszédból be is lehet látni, aminek a lakók egyáltalán nem örülnek. Viszont emiatt nem kell lemondani a nagy üvegfelületekről, mindössze meg kell találni a módját, hogy megakadályozza a belátást otthonába. Ennek kiváló módja a belátás elleni fólia, melynek több típusa is van, attól függően, hogy mik a személyes igényei. Vannak tükrös belátás elleni fóliák, valamint teljes belátás elleni fóliák. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Továbbá mindkét típus nagyon népszerűnek mondható!

Belátás elleni fólia
Belátás elleni fólia

A tükrös, belátás elleni fólia elsősorban nappali belátásvédelem funkciót tölt be, ami annyit tesz, hogy nappal senki sem fog belátni, ám este, amikor villanyt kapcsol és megváltoznak a fény viszonyok, akkor egyéb belátás elleni eszközre lesz szükség. Ha teljes belátásvédelemre van szüksége, például a fürdőszobában, akkor érdemes a teljes belátás elleni fóliát választani. Ez természetesen átengedi a fényt, viszont nem lehet átlátni rajta, így öltözőkbe, mellékhelyiségekbe és orvosi rendelőkbe is jó választás! Ha szeretne otthonába vagy üzletébe belátás elleni fóliát vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a perfektfolia.hu weboldalra és érdeklődni!