Nyaralás a csodás Horvátországban!

Horvátország főképp azért vonzó számunkra, mert igazán közel van. Gyakorlatilag pár órás autóút után ott lehetünk a horvát tengerparton. Viszont nem csak a csodás tengerpart miatt érdemes ide ellátogatni, mivel Horvátországban számtalan csodás látnivaló akad.

[wp_ad_camp_1]

Horvátország nyaralás – A magyarok többsége rajong a horvát tengerparttért és előszeretettel szervezi ide nyaralását. Ugyanakkor nem szabad leragadni kizárólag egy-egy sziget tengerpartjánál, ugyanis Horvátország ennél jóval több szépséget rejt magában. Természetesen a tenger színei és csodás látványa, háttérben a naplementével igazán lenyűgöző, de ha már Horvátországba vezet utunk, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a csodás Krk nemzeti parkba, amely igazi földi paradicsom változatos színekkel és látványvilággal. Mindez elmondható a Plitvice-i tavakról is, mely elképesztően gyönyörű és minden évszakban más és más arcát mutatja, ezért érdemes többször is ellátogatni ide, hogy különféle pompáiban megtekintsük. Ezenkívül a horvát szigetek közül minél többet célszerű felkeresni, hisz mindegyiknek meg van a maga varázsa.

Horvátország
Horvátország

Ha pedig az ember Horvátországban jár, akkor a helyi finomságokat is mindenképp meg kell kóstolni, valamint sétálni a hamisítatlan egzotikus hangulatú tengerparti városokban. Horvátországban rengeteg tengerpart található, köztük homokos és kavicsos partok egyaránt, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. A horvát emberek igazán kedvesek és évről-évre visszavárják az országba látogatókat. Mivel tengerparti országról van szó, így a tenger szerelmesei számtalan vízi sportot kipróbálhatnak! Ha Horvátországban szeretne nyaralni, akkor érdemes ellátogatni az invia.hu weboldalra és megtekinteni a széleskörű, kiváló utazási ajánlatokat!