Nívós VW alkatrészek webáruház

A VW-ként rövidített Volkswagen egy német gépjárműgyártó, amelyet 1937-ben alapított a Német Munkáscsoport, és az ikonikus „bogárról” ismert gyártó székhelye Wolfsburgban van. Ez a Volkswagen Csoport hőhadiszállása, a 2016-os és 2017-es világméretű eladásokkal ez a legnagyobb autógyártó a világon. A csoport legnagyobb piaca Kína, amely értékesítéseinek és nyereségének 40% -át adja.

[wp_ad_camp_1]

Nívós VW alkatrészek webáruház elérhető az alkatreszek.hu weboldalon tehát ne habozzon, nézzen be még ma hozzánk és megtalálhatja a legjobb Volkswagen alkatrészeket méghozzá a legjobb áron a legszélesebb kínálatban, ezért forduljon hozzánk bátran és mi segítünk megtalálni a legjobb alkatrészt. A Volkswagen a Volkswagen Csoport alapítótagja, ez egy nagy nemzetközi vállalat, amely felelős több gépjármű- és teherautómárkáért, ideértve az Audi, a SEAT, a Porsche, a Lamborghini, a Bentley, a Bugatti, a Scania, a MAN és a Skoda márkákat. A Volkswagen Csoport globális központja Volkswagen történelmi otthonában, Wolfsburgban, Németországban található.  A Volkswagen Csoport, mint egység, Európa legnagyobb gépjárműgyártója, több mint 74.000 alkalmazottal és több mint 7700 márkakereskedővel.

A Volkswagen hosszú ideje több mint 20 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik. 2010-ben a Volkswagen rekord-szintű 6,29 millió jármű eladást ért el, globális piaci részesedése ekkor 11,4% volt. 2008-ban a Volkswagen lett a harmadik legnagyobb autógyártó a világon [57], és 2016-tól kezdve a Volkswagen a világ második legnagyobb gyártója. Ha önnek is Volkswagen autója van és szüksége lenne valamilyen alkatrészre, akkor itt a helye nálunk az alkatreszek.hu weboldalon, hiszen nálunk a legátfogóbb készletet találhatja meg, ráadásul az árak is igen alacsonyak.