Négyévszakos gumi készlet

Vannak olyanok, akik számára a négy évszakos gumi leginkább alkalmas megoldás, itt pedig elsősorban azokra gondolunk akik keveset járnak autóval, de azt is tudniuk kell: a szakértők szerint a négy évszakos gumiabroncsok is lehetnek veszélyesek.  A gyártók számára vonzóbb lehet egy olyan termék előállítása, amelyről elmondhatja, hogy a vevő számára a legmegfelelőbb és praktikusabb. Nem kell gumiabroncsot cserélnie évente, és kényelmesen ugyanazzal a gumiabronccsal utazhat, ha négy évszakos gumit választ.

[wp_ad_camp_1]

Négyévszakos gumi rendelhető nálunk méghozzá igen kedvező áron, ezért nézzen be hozzánk bátran és nézzen szét bátran jobbnál jobb négyévszakos gumiabroncsaink között. Vannak olyan országok, például Spanyolország, Franciaország, Olaszország, ahol a tél enyhe, tehát a négy évszakos gumiabroncs tökéletesen megfelel. De ahol kemény talaj van szükség van a gumiabroncs cserére. Ha valaki – többnyire télen – szinte el sem hagyja a várost, valóban megfelelt a négykerekű motor. Ha az idő nagyon kemény, akkor legfeljebb nem ül a kocsiba. A négyévszakos személygépkocsi gumiabroncsok szélsőséges helyzetben vagy vészhelyzetben viszont otthagyhatnak bennünket. Nem szeretnénk rossz hírét kelteni a négy évszakos gumiabroncsoknak, de mindenkinek figyelembe kell vennie a tényeket.

Négyévszakos gumi
Négyévszakos gumi

A nyári gumiabroncsok 20-30 fokosra lettek optimalizálva, a téli nulla vagy mínusz tíz fokosra lett optimalizálva, ami azt jelenti, hogy a legjobb teljesítményt ebben a tartományban mutatják. A két kategória közötti átmenet a hétfokos hőmérséklet. Tesztek sokasága bizonyítja, hogy hosszabb féktávolságok vannak a téli szezonban. Ez tény, sok teszt bizonyítja. És különösen télen jelentősek a különbsége. Azt is kijelentették, hogy a négy évszakos gumik sokkal hamar elhasználódnak, ugyanúgy, mint a jól bevált nyári-téli pár. Bővebben erről weboldalunkon olvashat ezért nem fogja megbánni ha benéz hozzánk.