MXP expressz szolgáltatás

Az MXP budapesti futárszolgálat 8 órától 18-ig vállal szállítást, de az expressz szolgáltatásokon belül a nap bármely órájában van erre lehetőség. Ha minket hív, akkor akár egy órán belül felvesszük a kívánt csomagot és 2 órán belül már kézbesíteni is tudjuk. Fix időpontban történő csomagfelvételt is vállalunk. Válassza tehát az MXP expressz szolgáltatásait, ha sürgős csomagot szeretne eljuttatni valakihez!

[wp_ad_camp_1]

Az MXP expressz szolgáltatás bővebb információit megtalálhatja, ha rákattint a mixpakk.hu weboldalra. Miután a futárszolgálat átvette az ön csomagját, már el is indul a végcél felé. Minden csomagot egy vonalkóddal látunk el, ami alapján nyomon lehet követni azt. Expressz szolgáltatásaink persze költségesebbek mint az alap szolgáltatások, viszont ha sürgősen szeretne eljuttatni valakihez egy csomagot, akkor mindenképp megéri. Egy meghatározott időkaput is lehet igényelni, valamint azt is, hogy a csomagot csak egy bizonyos személy vehesse át. Az, hogy a csomag 6 órán belül kézbesítve lesz garantált. Ha egyszerre több vidéki küldemény van, akkor érdemes ajánlatot kérni, mert lehet, hogy sokkal olcsóbb lesz a szállítási költség.

MXP expressz szolgáltatás
MXP expressz szolgáltatás

Az MXP futárszolgálat háztól-házig szállítást biztosít kedvező áron, az időben történő kézbesítés garantált, a szállítás összegét a csomag átadásakor, illetve kézbesítésekor is ki lehet fizetni, valamint kiegészítő szolgáltatásainkat is bárki igénybe veheti. Fuvarlevél kitöltő programunk ingyenes, az utánvét kifizetése történhet a kézbesítést követő napon, akár készpénzben is. További információkért és részletekért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a mixpakk.hu-t, ahol találhat bővebb leírást szolgáltatásainkról. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, erre is van lehetősége, csak vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 336 6029 telefonszámot.