Mulco Breco Brecoflex Synchroflex szíjak

Mulco Breco Brecoflex Synchroflex szíjak azonnal kaphatóak raktárról egy hatalmas választékban, azonnali szállítással. Egyéb pántok megrendelésre, kedvező áron, rövid szállítási határidővel is lehetőség van nálunk. Ha többet szeretne tudni készleteinkről és termékeinkről, kérjük, forduljon hozzánk és vegye fel a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal, ők azonnal a segítségére sietnek majd.

[wp_ad_camp_1]

Kattintson ide és tudj meg többet ezekről a Mulco Breco minőségi szíjakról, hiszen sehol máshol nem kap ilyen magas minőségi szíjakat ilyen alacsony áron, mint nálunk. Ezek a szíjak a beltéri termékek csomagolására, élelmiszerek, papír, kábelfeldolgozás, gyógyszeripari termékek csomagolására szolgálnak. A biztonsági öveket különböző hátlapokkal, mint poliuretán,  szilícium, linatex,  gumit a kívánt kopásállóság és vastagság eléréséhez ajánljuk. Minden hátlapunk mechanikusan módosítható CNC gépekkel az Ön igényeinek pedig eleget tesz. A feldolgozási lehetőségek közé tartozik a csiszolás, őrlés, vákuum furatok, hornyok stb.. Ön is választhat zsinór megerősítések között, van például  rozsdamentes acél, acél, kevlár, üvegszál, valamint poliészter is.

A Bervina szíjak hőre keményedő poliuretánból készültek, centrifugális öntést alkalmazva. Minden termék egy darab, önzáródás nélkül öntött, acélból, kevlárból, inoxból, poliészterből vagy üvegszál erősítésből tevődik össze. A fogak és profilok széles választékát kínáljuk különböző alkalmazásokhoz. Új alkalmazásokat tervezünk és gyártunk házon belül. Csapatunk 150 mm – 1500 mm hosszúságú öntőszalagokat is gyárt, az anyag keménysége 10-90 ShA között van. A hőállóság 80-200 ° C között van. Igény szerint különböző színű szíjak is  szállíthatók. A felhasználási terület szerint a biztonsági övek hátsó részére kialakíthatók. Ezeket öntési eljárással készítik, így az öv egy darabból van formázva, az élettartam pedig sokkal hosszabb ilyenkor.