Műfű teraszra éttermeknek is

A műfű egyre népszerűbb burkolati forma nem csak a kertjeinkben, sportpályáinkon, játszótereinken, hanem az erkélyek és teraszok szebbé tételében is segítségünkre van.

Műfű teraszra, éttermeknek.

Szívesebben megyünk olyan étterembe, ahol szép környezetben ebédelhetünk, vacsorázhatunk. A barátságos hangulat sokkal több vendéget csábít, hiszen mindenkinek jól esik szemet gyönyörködtető, szép közeg. A legegyszerűbb éttermek is költség/időhatékonyan modernizálhatják magukat, például műfű segítségével.

Műfű teraszra való burkolásával olyan tündöklő hangulat varázsolható akár egy nap alatt is, melyet nehéz űberelni. Gyorsan és olcsón megváltoztatható vele a környezet. Műfű szőnyeg kell hozzá, olyan eszközök, mint a mérőszalag, sniccer, kétoldalas ragasztó, illesztőszalag.

Többféle típusú műfű szőnyeg létezik, melyek között jó tudni, egy étteremnek melyikre van szüksége. Extra hosszú szálú, selymesen puha, vagy elég egy filc anyagú műfű szőnyeg? Esetleg nagy igénybevételnek lesz kitéve és egy erősebb fajtára lenne szükség? A műfű áruházak segítenek kiválasztani a legoptimálisabbat.

Műfű
Műfű

Egy átlagos forgalommal bíró étterem teraszára egy középkategóriájú, ár/érték arányban tökéletes műfű szőnyeg lehet a legkedvezőbb. Ilyen lehet egy kb. 3 cm szálhosszúságú élethű műfű, elvétve sárga (elszáradt) fűszálakkal. Egy minőségi, hosszú szálú műfű puha, jó érzés a járás rajta, mezítláb is.

Műfű szőnyeg teraszra téve befogadhatja a kutyákat, cicákat is az éttermekben. A szintetikus műfű állatbarát, nem kell félni attól, hogy ártani tudna az egészségüknek. Mivel a műfű szőnyeg szálait nem tudják kitépni, nem tudják megrágni és megenni sem. Ha pedig esetleg előfordulna az, hogy levizelik a négylábúak, vízzel könnyen lemosható róla.

Egy étteremben minden nap kell takarítani. Az étterem teraszon lévő műfű szőnyeg porszívóval és seprűvel is feltakarítható.

A műfű szőnyeg lehet a legjobb megoldás, ha alacsony költségvetés áll rendelkezésünkre, de sürgető lenne már egy kis felújítás. A legnagyobb beton rengetegbe is csempészhetünk egy darabka zöld felületet. Ráadásul nem igényel gondozást és semmiféle ápolást sem. A műfű szőnyeg letehető betonra, csempére, bármilyen hidegburkolatra. Amire figyelni kell a műfű lerakás során, az a szélek és összeillesztések rögzítése, a balesetek elkerülése miatt.

Egy gyönyörű szép műfű szőnyeg erkélyre és teraszra is tökéletes választás, éttermek etében. Sőt! A műfű falra is feltehető, ha a hatást fokozni szeretnénk.