Műanyag ablak: modern, tartós, megbízható

Otthona időtállóságát nagyban meghatározza a falak minősége, az épület szerkezete, a tető ellenállósága, stb. De vajon mindenki gondol-e a nyílászárók minőségére és tartósságára is? A műanyag ablakok és ajtók a modern gyártási technológiának köszönhetően és a több éves garancia mellett megbízhatóak és rendkívül tartósnak is bizonyulnak.

[wp_ad_camp_1]

Egy minőségi műanyag ablak nem csak tartós, de kiváló a hőszigetelő képessége is. Az erős műanyagból készült keret, a jó minőségű gumitömítés és az akár 3 rétegű üvegezés mellett szinte lehetetlen, hogy műanyag ablaka ki- vagy beengedje a hőt. A műanyag ablakok beépítésével tehát nem csak modern és esztétikus látványt kölcsönözhet otthonának, hanem tudatosan spórolhat is a ház hűtési- és fűtési költségein is. A műanyag ablak nem csak szép és jó hőszigetelő, hanem sokkal biztonságosabbá is tehető, mint egy fa nyílászáró.

A megerősített vasalat mellett biztonsági üveg behelyezésével és zárható kilinccsel tehetjük még biztonságosabbá műanyag ablakunkat. Mielőtt azonban műanyag ablak vásárlása mellett dönt, győződjön meg róla, hogy ahol érdeklődik, ott valóban megbízható, minőségi műanyag ablakokat forgalmaznak-e, jó minőségű, és tartós vasalattal, gumitömítéssel rendelkezik-e a termék, lehetősége van-e többféle üvegezés közül választani, és nem utolsó sorban mennyire érzi szakszerűnek a tanácsadást.

Műanyag ablak
Műanyag ablak

A műanyag ablak és annak felépítésének, funkcióinak megfelelő ismerete elengedhetetlen. A jó szakember pontos felmérést és egyeztetést követően szakszerűen beépíti a műanyag ablakot, majd a gyártó vagy a forgalmazó cég, esetenként mindkettő garanciáját vállalva és betartva a jövőben is rendelkezésre áll bármilyen felmerülő probléma esetén. Az SZG Ablaknál 13 éves tapasztalattal végezzük a műanyag ablakok beépítését, 10 éves garanciát és 10 munkanapon belüli gyártási időt vállalunk. A műanyag ablakokat nyitható és fix változatban egyaránt, széles választékban megtalálhatja honlapunkon, a www.muanyagnyilaszaroarak.hu weboldalon.