Mr textil teljes hotel textil, ágynemű, törölköző választéka gyártás és nagykereskedelem

A Mr textil Budapest, a Kartaltex Group csoport tagja, szeretettel vár mindenkit a weboldalán és a Budapesti szaküzletben is. A szőnyeg, függöny, törölköző, hotel, éttermi és kórházi textilek kis és nagykereskedése kedvezményes áron kínálja termékeit.

[wp_ad_camp_1]

A Mr textil teljes hotel textil, ágynemű, törölköző választéka gyártás és nagykereskedelem az ügyfeleink szolgálatában áll! A hotelek számára hatalmas kínálattal állunk rendelkezésre minőségi ágynemű és törölköző termékekkel. Minden hotel Manager a legjobb minőséget a legjobb áron szeretné, legyen szó bármilyen lakberendezési tárgyról, bútorról vagy textilről. Nálunk óriási választék és hatalmas kedvezmény várja minden ügyfelünket. Emellett a Mr textil függöny szakbolt méretre függönyvarrás Budapesten is elérhető és a Mr textil intézményi, óvoda, idősek otthona kórházi, éttermi textilek gyártója és nagykereskedése is.

Hotel textil
Hotel textil

Ha szájmaszkokra van szüksége a Mr textil egészségügyi szájmaszk készítés forgalmazását is vállalja, plusz a mosógépben mosható szőnyegek Budapesten található üzletünkben is megtekinthetők. Forduljon hozzánk bizalommal, mert a török import textil legnagyobb hazai választéka és nagykereskedelme mi vagyunk. Minőségi és színvonalas külföldi termékeket forgalmazunk. A Mr textil ruházati rövidáru, cipzár, cérna, gumi, szalag, zsinór, tépőzár kis és nagykereskedés a fővárosban található meg a  Király utcában, de ha online vagy telefonon szeretne elérni akkor a mrtextil.hu weboldalán megtalálható elérhetőségeken keresztül elérhet. Állunk rendelkezésére gyors és szakszerű ruhajavítás, cipzárcsere vagy nadrágfelhajtás szolgáltatásainkkal is! Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon ágyneműt vagy törölközőt!