Miért hasznos az autó assistance szolgáltatás?

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen nagy jelentősége van a biztosításnak, különösen külföldi út során. A nyári hónapok beköszöntével rengetegen döntenek úgy, hogy autóval indulnak nyaralni a családdal, barátokkal együtt. Sajnos sokan nem gondoskodnak a megfelelő védelemről, így ha valami baj történik, akkor a magukra maradnak a probléma megoldásával.

Autó assistance egy olyan hasznos szolgáltatás, aminek megkötése nélkül nem szabadna elindulni otthonról! A gépjárművel történő nyaralást, utazást sokan kedvelik, hiszen számos előnnyel jár. Nem kell a tömegközlekedéshez vagy csoportos túra esetén másokhoz igazodni. Bármikor megállhat, valamint kedvére módosíthatja az útvonalat, ahogy Ön szeretné, mivel a gépjárművel történő utazás során általában nincs időhöz és menetrendhez kötve az ember. Ugyanakkor, ha valami baj történik, akkor kénytelen egymaga megoldani a helyzetet, hacsak nem kötött előzetesen biztosítást. Sokan ezt azért mulasztják el, mert ott az Európai Egészségbiztosítási Kártya, ettől azonban nem szabad teljes körű védelmet várni. Ha az autó lerobban a semmi közepén, akkor gyakorlatilag semmi hasznát nem veszi az Európai Egészségbiztosítási Kártyának.

Milyen előnyökkel jár, ha megköti az AXA „Gondtalan szabadság” kiegészítő biztosítását? A kiegészítő biztosítás részeként megkapja az autó assistance szolgáltatást, mely nagy segítséget jelent, ha esetleg útközben balesetet szenved vagy autója lerobban. Az autó assistance egy gépjármű segítségnyújtási szolgáltatás, mely abban az esetben nyújt segítséget, ha az autóval bármi történik és az utasok nem tudnak eljutni sem a célhelyre, sem a szállásra. Ha szeretne bővebb információkat megtudni az autó assistance szolgáltatásról, akkor látogasson el az axa-assistance.hu weboldalra!