Miért a barátcserje? Hogyan segít a barátcserje kapszula?

A barátcserje Dél-Európából származik, levelei szőrösek, illatosak, és virágja halványlila színű. A gyógyászatban a termését és a magvát is felhasználják. Ez a gyógynövény különösen jó hatással van a női szervezetre, mivel enyhíti a menopauza tüneteit, szabályozza a menstruációs ciklust, és segít a szülés utáni felépülésben is.

[wp_ad_camp_1]

Miért a barátcserje? Hogyan segít a barátcserje kapszula? Válassza a barátcserjét, hogy nőként hormon háztartása egyensúlyban legyen, és, hogy ne szenvedjen többet a fejfájás, migrén miatt. A barátcserje tabletta szedése kifejezetten ajánlott azoknak a nőknek, akik családalapításra készülnek. Sok nő terméketlenséggel küzd, de nekik is segíthet a barátcserje kapszula, mivel ez a csodatevő biztosítja, hogy a petefészek normálisan működjön, és megnöveli a teherbeesés esélyét. Napjainkban a legtöbb ember stresszes életmódot él, ám ez a kiváló gyógynövény csökkenti a mindennapi feszültségeket. A premenstruációs szindróma egyre több nőt érint, a tünetek közé sorolható a fejfájás, türelmetlenség, akné, rossz közérzet. A barátcserje porkapszula ezeket a kellemetlenségeket enyhítheti, vagy teljesen megszüntetheti.

Barátcserje
Barátcserje

A barátcserje készítményt alkalmazhatja kapszula, porkapszula, és folyékony formában. Ha a tablettát választja, akkor napi szinten 300-900mg mennyiséget szükséges elfogyasszon. A tinktúraszerű készítményből naponta három alkalommal, 1/4-3/4 teáskanál elfogyasztása javasolt. A barátcserje készítmények esetében javasolt a kúrák alkalmazása, mivel a gyógynövény 2-3 hónap elteltével váltja ki pozitív hatását. A www.baratcserje.hu weboldalról lehetősége van a barátcserje kapszula megrendelésére, ha kérdései vannak, akkor tárcsázza a 0036 70 7733 059 telefonszámot.