Melissa & doug online vásárlása egyszerűen

Melissa és Doug több mint egy évtizede kizárólag fa feladványok létrehozására összpontosít, összesen több mint 1000 stílusban! Úgy döntöttek, itt az ideje, hogy feltalálják a fajátékokat, és kreatívabbá és szórakoztatóbbá tegyék őket. Játékokat terveznek, amelyek nem csak csinosak a polcon, hanem számtalan játéklehetőséget adnak a kisgyermekeknek!

Melissa & Doug játékok a jatektenger.hu weboldalon rendelhetőek méghozzá igen alacsony áron, tehát megéri benézni hozzánk ha az ön gyermeke is kedveli ezeket a játékokat.  Az ügyfelek visszajelzéseinek meghallgatása annyira fontos, hogy a házaspár minden termék hátoldalán feltüntette nevét és telefonszámát. Minden órában fogadtak hívásokat egy telefonról, amely közöttük pihent még az ágyban is. Mindketten a rejtvények nagy rajongói, Melissa és Doug megkérdezték maguktól, hogyan vihetjük a rejtvényeket egy újabb szintre? Úgy döntöttek, hogy a darabokat texturálják, és „voila!” Elindult a Fuzzy Farm Puzzle. Ez az első példa arra, hogy mi lesz a megközelítésük jelentős része, új fordulatot hozva a klasszikus játékmintához. Gyerekek generációinak is felkeltették érdeklődését.

Melissa és Doug büszkék arra, hogy a Connecticut-i irodáikban minden terméket megfogalmaznak, és minden prototípust kézzel készítenek, amíg meg nem kapják a megfelelőt, mielőtt a gyárba szállítják őket gyártás céljából. Tudva, hogy a gyerekek természetesen a felnőtt viselkedést utánzó játékhoz vonzódnak, Melissa és Doug olyan játékokat fejlesztenek, amelyek úgy néznek ki, mint ahogyan a felnőttek dolgai kinéznek. Az óvodásoknak szóló játékok és tevékenységek szilárd gyűjteményével itt az ideje, hogy ötletes és inspiráló játékokat készítsen a legkisebb gyerekek számára is, Melissa és Doug tehát babákat is gyártanak. További részletekért nézzen be a jatektenger.hu-ra.