Méhpempő a lehető legjobb áron!

A méhpempő egy tejes váladék, amelyet munkásméhek állítanak elő. Jellemzően körülbelül 60-70% vizet, 12-15% fehérjét, 10-16% cukrot, 3-6% zsírt és 2-3% vitamint, sót és aminosavat tartalmaz. Összetétele a földrajz és az éghajlat függvényében változik. Ez a termék arról kapta a nevét, hogy a méhek méhkirálynő ápolására használják. Vannak, akik gyógyszerként használják a méhpempőt.

[wp_ad_camp_1]

Méhpempő kapható a bodomeheszet.hu weboldalon elérhető áron. Ne keverje össze a méhpempőt a méh virágporával, méhviaszával, méhméregével vagy a propolisszal. A méhpempőt a menopauza tüneteire használják. Cukorbetegség, premenstruációs szindróma (PMS), elhízás és sok más betegség esetén is alkalmazzák, de nincs megfelelő tudományos bizonyíték ezek használatának alátámasztására. Hogyan működik? Nagyon kevés tudományos információ áll rendelkezésre a méhpempő emberekre gyakorolt ​​hatásairól. Az állatoknál a méhpempő bizonyos hatással van a daganatokra és az „artériák megkeményedésének” kialakulására. A legtöbb kutatás azt mutatja, hogy a méhpempő 8 hétig történő használata javíthatja a menopauza tüneteit. Emellett a méhpempő hüvelyben történő alkalmazása javíthatja egyes nők életminőségét és szexuális problémáit. Úgy tűnik azonban, hogy az ösztrogén alkalmazása a hüvelyben jobban működik a hüvelyi gyulladás csökkentésében. Szájon át történő bevitel esetén: A méhpempő a legtöbb ember számára biztonságos, ha a megfelelő adagokban szedik. A napi legfeljebb 4,8 gramm dózisokat 1 évig biztonságosan használták. Asztmás vagy allergiás embereknél a méhpempő súlyos allergiás reakciókat okozhat. Bőrre kenve: a méhpempőbiztonságos, ha megfelelően alkalmazzák a bőrre. Gyulladást és allergiás kiütést okozott azonban, ha a fejbőrre került. Gyermekek: A méhpempő 5-16 éves gyermekeknél 6 hónapig szájon át biztonságos.

Méhpempő
Méhpempő

Terhesség és szoptatás: Nincs elég megbízható információ arról, hogy a méhpempő biztonságos-e terhesség vagy szoptatás alatt. Maradjon biztonságban és kerülje a felhasználást. Asztma vagy allergia: Ne használjon méhpempőt, ha asztmája vagy allergiája van a méhészeti termékekre. Súlyos reakciókat, akár halált is okozhat. Alacsony vérnyomás: A méhpempő csökkentheti a vérnyomást. Ha a vérnyomása már alacsony, a méhpempő szedése túlságosan csökkentheti azt. A következő dózisokat már tanulmányozták tudományos kutatás során: szájon át: a menopauza tüneteire 1000 mg méhpempőt vettek be 8 héten keresztül naponta. Méhpempőt és virágporokat tartalmazó termék egy vagy két kapszuláját 12 hétig használták. A méhpempő tehát méhek által kiválasztott tejszerű anyag, amely táplálja a fejlődő lárvákat, valamint a méhkirálynőt. Az alternatív gyakorlók gyakran méhpempőt használnak az immunrendszer fellendítésére és az öregedés hatásainak leküzdésében. Mások úgy gondolják, hogy sokféle betegség, például cukorbetegség kezelésére vagy megelőzésére képes, sőt elősegítheti a termékenységet. A méhpempő használata az apiterápia alá tartozik, amely alternatív gyógyászat és olyan méhészeti termékeket használ, mint a méh pollen és a méreg. A méhpempőt nyersen vagy feldolgozott formában találhatja meg. A méhpempő főleg vízből, cukorból, zsírsavakból és számos egyedi fehérjéből áll, amelyek közül az egyiket royalaktinnak hívják. A méhpempő állítólagos egészségügyi előnyei közül sok a royalactin méhlárvák kialakulására gyakorolt hatásán alapul. További részleteket a bodomeheszet.hu weboldalon talál és itt a méhpempő kínálatot is megtekintheti majd az árakkal együtt.