Megbízható vámkezelés Budapest városában

Számos EU-tagállam fenntartja a saját listáját az árukról, amelyekre import engedélyek vonatkoznak. Magyarországon az import- és export engedélyeket a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) adja ki.

[wp_ad_camp_1]

A vámkezelés Budapest városában is könnyedén elérhető, amennyiben felkeresi weboldalunkat a vamgarancia.hu-t. Az EU vámterületére, így a Magyar területre is behozott áruk a belépésüktől kezdve vámfelügyelet alatt állnak, amíg a szükséges ellenőrzéseket be nem fejezik. Az árukra egy összefoglaló nyilatkozat vonatkozik, amelyet akkor kell benyújtani, amikor a tételeket bemutatták a vámtisztviselőknek. A vámhatóságoknak szóló írásbeli nyilatkozatok hivatalos mintája az egységes adminisztratív dokumentum, amelyre a vámhatóságok engedélyezhetnek egy határidőt a nyilatkozat benyújtására, amely nem hosszabbítható meg az áruk vám elé állítását követő első munkanapon. Az összefoglaló nyilatkozat a vámhatóságok által kiállított formanyomtatványon keresztül is elkészíthető és beadható.

A vámhatóságok azonban engedélyezhetnek bármilyen olyan kereskedelmi vagy hivatalos dokumentum használatát, amely tartalmazza az áruk azonosításához szükséges egyedi információkat. Amennyiben megbízható és színvonalas vámkezelési szolgáltatásra lenne szüksége Budapesten, forduljon vállalkozásunkhoz bizalommal. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött bármilyen problémára képesek vagyunk azonnal reagálni. Gyorsan és egyszerűen végezzük munkánkat legyen szó akár Import- vagy Export vámügyintézésről, de akár az utólagos vámvizsgálatokban is otthonosan mozgunk. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk munkatársaival a +36 30 396 6945 telefonszámon vagy írjon nekünk az info@vamgarancia.hu email címre.